Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

FÉNYZÁRÓ ÁRNYÉKOLÓ 94X140 CM-ES TETŐTÉRI ABLAKHOZ, 10 féle színben

7290 17 400Ft
(27% ÁFÁval növelve)
DACALUX 1 év garancia
A termék leírása

 

94x140 CM-ES TETŐABLAKRA SÍNBEN FUTÓ FÉNYZÁRÓ ÁRNYÉKOLÓ 10 féle SZÍNBEN.

Csak Okpol, Fakro, Optilight, Eurolux, Velux és Balio típusú tetőtéri ablakokra rendelhető!

 

A fényzáró textil roló egy formatervezett ezüst alumínium keret mögött helyezkedik el, ezáltal megakadályozza, hogy az ablakszárny szélein a fény a roló mellett és felett a tetőterünkbe bejusson.

A roló tetszőleges pozícióban az ablakszárny bármely részén rögzíthető, így szábályozni tudja a beáramló fény mennyiségét. A roló fényzáró anyagból, készül amelynek segítségével megóvhatjuk tetőtéri hálószobáinkat a beáramló fénytől. Az anyag hátoldalára felvitt vastag műanyag bevonat nem engedi át a fényt. Lehúzott állapotban teljes fényzárásra képes. Ideális tetőtéri hálószobákba. A tetőtéri ablakokra utólag is egyszerűen felszerelhetőek.

Az árnyékolók tökéletesen illeszkednek a felsorolt tetőtéri ablakokra, felszerelésükhöz az árnyékoló semmiféle vágására, átalakításra nincs szükség.

A megjegyzésben kérjük feltüntetni a kiválasztott színt és tetőtéri ablak típust !

10 féle színben kapható.

A megadott méret a tetőtéri ablak külméretére vonatkozik.

A csomagolás a felszereléshez szükséges csavarokat tartalmazza. 

Az árnyékolókat a tetőablak szárnyán szereplő  kód alapján gyártatjuk le. Az árnyékoló egyedi utasításra legyártott termék, így a gyártó arra vállal garanciát hogy a megadott kód alapján az árnyékoló méret azonos lesz a tetőablakra. Abból adódó reklamációt sajnos nem fogadunk el , hogy ha a tetőablak kód rosszul lett megadva.

Vissza a vásárláshoz