Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

Fizetési feltételek

Fizetési  feltételek:

BANKKÁRTYA LEOLVASÓ CSAK A MÉTA UTCAI ÜZLETÜNKBEN ÜZEMEL, A SZÁLLÍTÓKNÁL NEM TUD BANKKÁRTYÁVAL FIZETNI.

A megrendelt termékek ellenértékének választható kiegyenlítési módja:


1.) Utánvét: a saját fuvareszközünkkel történő szállítás során a megrendelt termékek ellenértékét az áruátvétel napján, a szállítónak készpénzben, Forintban kell kiegyenlíteni a számla alapján. Árnyékolók kiszállításában a partnerünk a Sprinter futárszolgálat ,a küldeményt a feladó által megjelölt utánvételi összeg beszedése után adja át. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A számla egyben a garancia levél is. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

2.) Banki utalás: Amennyiben ez a fizetési mód kerül kiválasztásra, úgy a Daca-Lux Bt bankszámla számára: MKB BANK Zrt: 10300002..... (kérjük várja meg az általunk előre kiállított számlát!), előre utalással, egyenlíthető ki az ellenérték. Kérjük, hogy utalás előtt mindenképp várja meg a visszaigazolásunkat, amiben a pontos fizetendő összeget feltüntetjük.

Az utalás átfutási ideje: 1 munkanap, ezért a kiszállítás ezzel az időintervallummal meghosszabbodik, mert a termékeket csak az összeg számlánkon történő jóváírást követően szállítjuk ki.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. A csomagok újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

3.) Amennyiben személyesen a telephelyünkön kívánja átvenni a termékeket, készpénzben, bankkártyával vagy előre utalással tudja kifizetni a termék ellenértékét. 

Vissza