Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

Garancia

Garancia

A webshopunkból rendelt termékeinkre hosszú távú garanciát biztosítunk. Az általunk forgalmazott tetőtéri ablakokra 10 év garanciát biztosítunk, ezen kívül 5 éves garanciát a tetőkibúvókra, 2 évet a padláslépcsőkre és 1 évet az árnyékolókra. A garancia a kézhez vételtől kezdődik. A DACA- LUX Bt. csak a kötelező törvényi előírásokban foglalt károkért viseli a felelősséget. A garancia feltétele a termék rendeltetésszerű használata, a használati, beépítési útmutató szakszerű nyomon követése, valamint a termékre vonatkozó ellenszámla vagy annak másolatának megléte.
A kiegészítő (pl:árnyékolók, távműködtetők) termékek javítása, esetleges hiányzó alkatrészek biztosítása a garanciális idő alatt és után a telephelyünkön történik.

Garanciális bejelentés menete: amennyiben a megvásárolt tetőtéri ablakaival merül fel garanciális probléma, kérjük küldje el írásban ( emailen vagy faxon)  a végszámla sorszámát, az ablak szárnyában található gyártási kódot, az ablak típusát , a bejelentő nevét, címét és telefonszámát, hogy ezeket továbbítani tudjuk a szervízhálózatunk felé. Ezt követően a szervizes kollegánk egy előzetes időpont egyeztetés után, a beépítés helyszínén javítja ki a hibát.
Amennyiben a bejelentet hiba nem tartozik a garanciális javítások közé, úgy a kiszállás és a javítás költsége a vevőt terheli

A tetőablak garancia  és egyéb kiegészítő termékekre vonatkozó garancia nem terjed ki az alábbi hibákra és károkra:

-          hibás beszerelés, a beszerelési utasítás be nem tartása, szakértelem hiánya

-          a beszerelési útmutatóban, termék tájékozatóban ajánlott beszerelési területeken kívüli beszerelés

-          a termék nem rendeltetésszerű vagy hibás használata

-          a rendszeres karbantartás elhanyagolása

-          a nem megfelelő tartozék vagy alkatrész használata

-          szállítás vagy másfajta kezelési mód

-           a termék módosítása

-          vis major

-          nem az anyag, gyártás, vagy szerkezet hibájából adódó egyéb hibák vagy károsodások közvetlen vagy közvetett következményei

Balio típusú tetőablakokra a garancia nem terjed ki a nem látható alkatrészek elszíneződése, a nap/páralecsapódás/savas eső/sós foltok, vagy egyéb korróziót okozó tényezők ill. anyagot befolyásoló tényezők hatására bekövetkezett elszíneződés vagy színfakulás, a fa elszíneződése vagy megrongálódása a legalább kétévenkénti lakkozás és fényezés elmulasztása miatt, a fában lévő görcsök, a fa, az alumínium és acél színének természetes változása, valamint kismértékű hibák - beleértve az üveg színének változását is - amelyek nem csökkentik a kilátást, valamint egyéb hasonló tényezők, tekintet nélkül arra, hogy hibának minősülnek-e.

 

Vissza