Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

Szállítás

 

Cégünk alapvetően építőanyagokat forgalmaz, ezeket a termékeket a klasszikus futárszolgálatok (GLS, DPD, MPL) a termékek mérete és tömege miatt nem szállítják. Ezért a szállításokat saját gépjárműveinkkel bonyolítjuk. Ennek következtében a szállítási idő 3-5 munkanap, sajnos nem tudjuk a termékeket másnapra elküldeni.

 

Kiszállítási díjaink: bruttó árak, az áfát, csomagolási költséget tartalmazzák.

 

PONTOS SZÁLLÍTÁSI DÍJAINKÉRT, KÉRJÜK HASZNÁLJA A SZÁLLÍTÁSI DÍJKALKULÁTOR MENÜT A FŐOLDAL BALOLDALI SZÉLÉN!

 

A SZÁLLÍTÁSI DÍJ EGYSZER FELMERÜLŐ KÖLTSÉG, SZÁLLÍTÁSONKÉNT ÉRTENDŐ NEM TERMÉKENKÉNT. Több termék egyidejű vásárlása esetén, csak a magasabb szállítási díjjal rendelkező termék kiszállítási költségét kell figyelembe venni, kifizetni.

 

Házhozszállítási díjkalkulátor:  A házhozszállítási díjaknál, amennyiben tetőtéri ablakkal együtt kiegészítő termékeket ( árnyékolót) vagy padláslépcsőt/ tetőkibúvót is rendel, úgy csak a tetőtéri ablak szállítási díját kell megfizetni. Pl: Győrbe történő kiszállításnál: 1 tetőtéri ablak és 1 árnyékoló összes szállítási díja: bruttó 8500 Ft ( az árnyékoló szállítási díját nem kell külön kifizetni) Ha a rendelés nem tartalmaz tetőablakot, és különböző termékeket rendel, úgy a magasabb szállítási költséggel rendelkező termék díját kell csak figyelembe venni. Pl: Győrbe ha rendel egy árnyékolót és egy padláslépcsőt, akkor a szállítási díjat csak egyszer kell megfizetni, de a magasabb árfekvésűt: ami ebben az esetben bruttó 3900 Ft.

 

 

Szállítás- átvétel módjai:

 

1.) Saját teherautónkkal: A saját teherautónkkal való szállítást tetőtéri ablakok rendelése esetén alkalmazzuk. A szállítás a lehető legrövidebb időn belül, de maximum 3-5 munkanapon belül történik, amennyiben a termék raktárkészletes. Ha a megrendelt termék gyártási idővel jelzett, akkor a szállítási idő a gyártási idővel meghosszabbodik.  Mivel a szállítást gyűjtőfuvarként bonyolítjuk le, ezért a pontos szállítási idő miatt előzetes egyeztetés érdekében telefonon felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot. Igény esetén a szállítási napon 1 órával előbb még tudjunk pontosítani a címre történő érkezésünket.
A szállítási költség nem termékenként értendő, hanem az egész szállítmányra vonatkozik.
A szállítási díj a számlán külön tételként kerül feltüntetésre. A szállítási díjakról részletes tájékoztatást talál a főoldalon a szállítási díjkalkulátor menüben.

 

Címre történő szállítás: A házhoz szállítási szolgáltatásunk keretében a termékek szállítása a megadott címre történő leszállításig terjed. Kérjük a termékek telekhatáron belüli/ emeletre történő mozgatásáról gondoskodni szíveskedjenek. A teherautóval mindig csak  a gépjárművezető érkezik, ezért előre kérjük minden kedves vásárlóknak a megértését abban,  hogy kapacitás hiányában nem tudunk sajnos segíteni az emeletre vagy teleken belüli mozgatásban. 

 

Szállítási időintervallum: A termékek kiszállítása munkanapokon 8.00-17:00 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. A saját fuvareszközzel történő szállításkor: a sofőr érkezése előtt 1 órával telefonon tudja értesíteni a címzettet. 

 

Tehát a szállítási díjak egyszeri felmerülő költségekszállításonként értendő nem termékenként. Több termék vásárlása esetén csak a magasabb árfekvésű szállítási díjat kell egyszer kifizetni.

 

Kérem vegyék figyelembe, hogy a kiszállításokat 3-5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni.

Mindenkit 1 nappal a szállítást megelőzően telefonon értesítünk, kérjük várják meg a telefonos értesítést !!! 

A megrendelt termékeket saját gépjárműveinkkel szállítjuk a megadott címre. Szállítóinknál nem tud kártyával fizetni.

 

 

2.) Személyes, ingyenes telephelyi áruátvétel: a személyes áruátvételre a telephelyünkön van lehetőség, amely a 1194. Budapest Méta utca 31. szám alatti Méta Centrumba található. A telephelyen belül kövesse az Eurolux tetőtéri ablakok táblákat, nyitvatartási időnk:

hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 8-13 h

szerda:  12-17 h

A rendelés elszállítása előtt mindenképp várja meg a megerősítő, visszaigazoló email-ünket, mert előfordulhat, hogy néhány termék nincs jelenleg készleten.

 

Hétköznapon a 13 óráig megrendelt termékek rákövetkező munkanapon a Méta utcában átvehetőek. A Méta utcában nincs készletünk, csak átvételi pontként, bemutató teremként üzemel. 

Hétvégi illetve péntek délutáni rendelések esetén a személyes átvétel keddtől lehetséges.

 

 

 

 

Vissza