Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

Rólunk

 

Kedves Érdeklődő!

 

Cégünk a Daca-Lux Bt. 2001. májusa óta áll vásárlóink szolgálatában a legkedvezőbb árú tetőtéri ablakokkal. Folyamatos költség optimalizálásunknak, nagy volumenben történő beszerzéseinknek, illetve feltörekvő beszállító partnereinknek köszönhetően:

  • szenzációs áron kínáljuk az ár érték arányban verhetetlen  Optilight ERW, ERW PLUS tetőtéri ablakokat, amely 10 év garanciával , hőszigetelt és külső edzett üveggel ellátott tetőablak, magyarországi szervizhálózattal.
  • a legjobb árakat garantáljuk az Optilight B és VB típusú tetőtéri ablakokból, melynek vezér képviselete vagyunk
  • egyedülálló 31% kedvezményt tudunk biztosítani a prémium FAKRO tetőtéri ablakok, fénycsatornák és burkolókeretek listaárából, mint a legnagyobb magyarországi FAKRO viszonteladó.
  • folyamatos akciós árakon biztosítjuk a kiváló minőségű Optistep hőszigetelt padláslépcsők és Dacalux saját márkás tetőkibúvók széles skáláját.
  • Tetőkiegészítők, helytakarékos és csigalépcsők kis és nagykereskedelme.
  • Több ezer termék azonnal, raktárról.

Fejlesztéseinknek köszönhetően elérkezett a tetőablak vásárlás azon kényelmes időszaka, hogy Ön egy gombnyomásnyi távolságra kerüljön egy kiváló minőségű és kedvező áru tetőablak beszerzésétől. Néhány nap alatt a webshopból kiválasztott terméket, a több száz darabos állandó készletünkből az Ön által megjelölt helyre szállítjuk egész Magyarország területén. A lehetőség már adott, dőljön hátra számítógépe előtt, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb terméket, a többi már a mi dolgunk.

Amennyiben Ön a hagyományos vásárlás híve, szeretettel várjuk 2001. óta működő Méta utca 31. szám alatt található budapesti raktáráruházunkban.

Reméljük ajánlatainkkal segíteni tudunk megvalósítani elképzeléseiket. Ne feledje: Nálunk mindenre talál tetőablakot, hiszen NÁLUNK MINDEN A TETŐABLAK KÖRÜL FOROG.

Daca-Lux Bt.
2400, Dunaújváros Verebély László utca 34
Asz: 21061426-2-07


Bemutatóterem, Csomagátvételi pont:
1194, Budapest Méta u 31
Méta Centrum-Eurolux Tetőablakok

Vissza