Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

FAKRO FTP-V U4 55x78 cm háromréteg üvegezésű tetőablak + EZV burkolókeret

932 111 900Ft
(27% ÁFÁval növelve)
FAKRO 10 év garancia
A termék leírása

 

FAKRO 55x78 CM FTP-V U4 HÁRORÉTEGŰ ÜVEGEZÉSŰ,  KÖZÉPSŐ TENGELY KÖRÜL 180 FOKBAN ÁTFORDULÓ V40-ES AUTOMATA SZELLŐZŐVEL ELLÁTOTT TETŐTÉRI ABLAK EZV-A BURKOLÓKERETTEL, A BEÉPÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES ÖSSZES ALKATRÉSSZEL.

 

FAKRO FTP –V U4 TETŐABLAK

- alapanyag: borovi fenyő, illetve a külső borítás lakkozott, eloxált alumínium, RAL 7022-es színben.

- rétegragasztott faszerkezet, a vetemedések elkerülése érdekében.

- 13.5 cm tokmélység

-  kétkamrás, háromrétegű üvegezés U üveg=0,7 W/m2K extra hőszigetelő üvegezés, Uablak=1,1 W/m2K, hanggátlás 33 db

- edzett külső üveg.

- színezett üvegszorító léc,

- üvegprofil tömítés a fokozott szigetelés és zajcsökkentés érdekében.

- TOP SAFE RENDSZER:. megnövelt védelem a betöréssel szemben

- impregnálás, vákuumkezelés, gombaölés, lakkozott végleges felületkezelés.

- vasalatának köszönhetően a szárny a középső tengely körül 180°-ban átfordítható, így a külső üvegfelület könnyen tisztítható, retesszel fixálható.

ablakba beépített V40-es automata tokszellőzővel, a tokszellőző teljesítménye: 52m3/h . A beáramló levegő folyamatos szabályozásával optimális mennyiségben látja el a helyiséget friss levegővel, egészséges mikroklímát és energiamegtakarítást biztosítva.

- alsó kilincs (Elegant) a könnyű működtetés érdekében, kétállású résszellőzéssel.

- tisztító, illetve szellőző állásban retesszel rögzíthető ablakszárny.

- Termékeinkre 10 év garanciát biztosítunk.

- Termékeink CE bizonyítvánnyal rendelkeznek.

- Ablakaink ezektől eltérő méretekben is kaphatóak.

- Ablakainkra utólag tetszőleges méretben, színekben és anyag választékban árnyékolók. kaphatóak.

-  EZV-A burkolókerettel a tökéletes vízzárás érdekében. 

Az ablakok 15-90 fokos tetőszerkezetbe szerelhetők be.

 

AZ ÁRAK TARTALMAZZÁK AZ ABLAKOKHOZ TARTOZÓ EZV-A ALUMÍNIUM KÖPENNYEL ELLÁTOTT UNIVERZÁLIS BURKOLÓKERETEK ÁRÁT IS. A burkolókeretek 0-45 mm profilmagasságig alkalmazható.

45 mm-nél magasabb profilú cserép, illetve sorolás esetén SPECIÁLIS BURKOLÓKERETRE van szükség.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPEST TERÜLETÉN!!!

FAKRO TERMÉKCSALÁD:

A FAKRO termékcsalád vízszintes középső tengely körül 180 fokban átforduló tetőtéri ablakokból áll, melyek az alsó kilincs segítségével az ablakszárny enyhén nyitott, ún. passzív résszellőző állásban való rögzítését is lehetővé teszik. A FAKRO  ablakok 15-90 fok közötti hajlásszögű tetőkbe építhetők be..

FAKRO  : 4HT-12-4-12-4T 36mm szerkezetű hármas üvegezés kripton gáz töltéssel, külső edzett üveggel, alacsony emissziós LOW-E hővédő bevonattal.


Jellemzők:

FA ALAPANYAG

Ablakaink kiváló minőségű északi fenyőből készülnek vízbázisú gomba és rovar elleni védőszeres vákuumimpregnálással, melynek során végleges akril- lakk bevonatot kapnak a fa természetes megjelenésének megőrzésére.


HŐSZIGETELÉS
A tetőtéri ablakok 36 mm-es hármas üvegezéssel készülnek (argongáz töltéssel), ami biztosítja a jó hőszigetelést, a LOW-E alacsony emissziós hővédő bevonat pedig tovább csökkenti a hőveszteséget télen és egyúttal korlátozza a túlmelegedést nyáron. A standard üveg U-értéke: 0,7 W/m2K. Az ablakszárny alján elhelyezett Elegant kilincs könnyű kezelhetőséget és kétfokozatú mikro-nyitást tesz lehetővé.

FOKOZOTT BIZTONSÁG

Az FTP-V típusoknál megtalálható speciális topSafe rendszerű szerkezeti megerősítéseknek köszönhetően jelentősen megnöveli a tetőtéri ablakok betöréssel és egyéb külső mechanikai hatásokkal szembeni ellenállását. A topSafe rendszer jellemzői:

1) újszerű megoldás: a vasalat megerősítésére.

2) speciálisan megerősített fa-és zárszerkezeti elemek

3) szerszámokkal történő betörést nehezítő fémprofil-merevítés.

 Az ablaküveg tisztítását megkönnyíti az ablakszárnyba szerelt retesz, amely lerögzíti az átfordított szárnyat. A retesz ezen kívül még lehetővé tesz egy nagyobb szellőztetési megoldást is, így kisgyerekes családok számára biztonságot jelent, hogy a résnyire kinyitott ablakszárnyat gyermekük nem tudja tovább kibuktatni.

KILINCS

Ablakaink nyitására alulra szerelt cink ötvözetből készült öntvény kilincs szolgál.
A kilincs segítségével három különböző pozícióban rögzítheti az ablakot. A kilincs alaphelyzetben hermetikusan zár, a további kettő állás pedig különböző fokú passzív szellőzést tesz lehetővé.

MINŐSÉGI GYÁRTÁS


A Fakro egy 1991-ben alapított magánvállalat, amelyben számos ország, így Anglia, Ausztria, Hollandia, Írország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Oroszország és Spanyolország állampolgárai is részvényesek. A Fakro vállalat célja, hogy vevőiket olyan termékekkel lássa el, amelyek a tetőtér otthonná alakítása során a legmagasabb szintű igényeiket is kielégítik. Kitűzve ezt a célt maguk elé egyúttal gondoskodnak ügyfeleik egészségéről és biztonságáról, valamint a környezet védelméről.

A Fakro számos országban piacvezető, a világ 2. tetőablak gyártó cége, több mint 3200 alkalmazottal, és több mint 200 ezer négyzetméter alapterületű saját gyártócsarnokkal és irodaépülettel rendelkezik.

Az európai normáknak megfelelő minőség-ellenőrzés elválaszthatatlan része a gyártási folyamatnak. A cég saját, belső laboratóriumaiban több mint 70 különböző ellenőrzési és mérési feladatot végez el. Egyformán ellenőrzésre kerül minden beérkező anyag, gyártás közben a félkész áru, mint ahogy a kész termékek is. A laboratórium rendelkezik többek között szélkamrával és esőztetővel, továbbá alacsony hőmérsékletű kamrával is, amelyek lehetővé teszik különböző tesztek elvégzését szélsőséges időjárási viszonyok között.

A Fakro ablakok üvegezésében alkalmazott és megnövelt ellenállással rendelkező edzett üveg növeli az ablakok használatának biztonságát heves esőzések vagy jégverés esetén is. Így a garancia a Fakro termékekre: 20 év garancia a vásárlás időpontjától számítva az üvegre, 10 év pedig a tetőtéri ablakokra és burkolókeretekre.  A Fakro cég tevékenységét és termékeinek kiváló minőségét többszörösen díjazták. Elsők között szerepel a lengyel köztársasági elnök által átadott gazdasági díj a cég „komoly szerepvállalásért a lengyel gazdaság presztízsének építése terén az Európai Unióban”. 

A Fakro tetőablak minden olyan megfelelő minőségi és biztonsági tanúsítványokkal rendelkezik, amely az adott országban történő forgalmazásához szükséges. Jelenleg 20 tanúsítvánnyal büszkélkedhet, melyek nem csak a termékeikre, hanem a gyártási folyamatra is vonatkoznak. Magyarországon a Fakro ÉMI tanúsítvánnyal rendelkezik.

TERVEZÉS
Az exkluzív kivitelezésnek köszönhetően más ablakoknál akár 10%-kal több természetes fényt enged az otthonába.
A széria mélyebben épül a tetőbe, esztétikusabb külső megjelenést és még jobb hőszigetelést biztosítva.

BESZERELÉS
Az ablakok rendkívül könnyen beszerelhetők. 
A beszerelési folyamat elve kipróbált és tesztelt, a szakemberek által hosszú évek óta jól ismert módszer. Az egyéni összeszerelést kedvelő vásárlók számára lépésről lépésre könnyedén követhető beszerelési útmutatót mellékelünk minden egyes termékünkhöz.

BURKOLÓKERET

A tetőtéri ablakok beszerelésénél csakis a megfelelő burkolókeret használata ajánlott. A burkolókeret külön dobozban található.

A burkolókeret segítségével az ablakok könnyedén beszerelhetőek és 100%-os vízhatlanságot biztosítanak. A tetőtéri ablakokra csakis abban az esetben vállalunk 10 év garanciát, ha az ablakok a megfelelő burkolókerettel együtt kerültek beszerelésre. 
A burkolókeretek eloxált alumíniumból készülnek. Festésük az ablak színével megegyező szürke színű. Ellenállóak az időjárás viszontagságaival és az UV sugárzással szemben, vízhatlanságukat a legszigorúbb körülmények közt tesztelték. A burkolókeret mélyen illeszkedik a tető vonalába, ami nemcsak a hőszigetelést javítja, hanem kívülről is esztétikusabb látványt nyújt. A burkolókeret szerkezete lehetővé teszi, hogy a tetőtéri ablakokat mindenféle tetőfedésen be lehessen építeni, bármilyen alapanyag és profilkialakítás esetén is. A beszerelés kifejezetten felhasználóbarát, az egyes elemek csatlakoztatása nyilvánvaló.

Az EZV-A burkolókeret beszerelésével biztosítható a nagyfokú vízhatlanság minden tetőfedő anyag esetén maximum 45 mm magasságú profil-tartományban. A tetőtéri ablak, lapos tetőfedésekre, hódfarkú cserepekre, beton cserepekre, profilos kerámia cserepekre, sőt hajlított fémlemez tetőfedő anyagokra is felszerelhető. 
Az ólommentes alumínium kötény biztosítja a szoros illeszkedést a különböző cserepekre és tetőfedő anyagokra, és az időjárás viszontagságainak ellenálló habszivacs tömítés biztosítja az oldal-csatlakozások hézagmentességét és vízhatlanságát hóesés vagy komoly eső esetén.

Vissza a vásárláshoz