Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

OPTILIGHT PVC-TLP TETŐABLAK 114x140 cm BURKOLÓKERETTEL, EDZETT ÜVEGGEL (UTOLSÓ DARAB!)

490 122 700Ft
(27% ÁFÁval növelve)
OPTILIGHT 10 év garancia
A termék jelenleg nem kapható.
A termék leírása

 

OPTILIGHT PVC 114x140 CM KÖZÉPSŐ TENGELY KÖRÜL 180 FOKBAN ÁTFORDULÓ TETŐTÉRI ABLAK BURKOLÓKERETTEL, A BEÉPÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES ÖSSZES ALKATRÉSSZEL.

 

 

OPTILIGHT PVC-TLP TETŐABLAK :

 

 

 -valóban műanyag tetőtéri ablak, nem fa ablak vékony műanyag bevonattal!

-alapanyag: többkamrás fehér (RAL 9010) PVC profil  horganyzott acél merevítéssel , illetve lakozott, eloxált alumínium, RAL 7022-es színben.

- UV álló, ólommentes PVC profilok.

-43 mm tokvastagság, 130 mm tokmélység.

-üvegezés U=1.1 W/mK extra hőszigetelő üvegezés, Uablak=1.3 W/mK, hanggátlás 32 db.

- FAKRO U2, 4-16-4 mm üvegrend, külső EDZETT üvegezés.

-szinezett üvegszorító léc.

-vasalatának köszönhetően a szárny a középső tengely körül 180°-ban átfordítható, így a külső üvegfelület könnyen tisztítható.

-tisztító, illetve szellőző állásban retesszel rögzíthető ablakszárny.

-fehér ELEGANT alsó kilincs a könnyű működtetés érdekében, kétfokozatú résszellőzéssel.

-falcos záródás. többszörös gumitömítés.

-16 cm-es alumínium köpennyel ellátott burkolókeret.

-páraelvezető csatorna a burkolókerethez.

-Termékeinkre 10 év garanciát biztosítunk.

-Üvegezésre jégkár ellen örökös garanciát vállalunk.

-Termékeink CE bizonyítvánnyal rendelkeznek.

-Ablakaink ezektől eltérő méretekben is kaphatóak.

-Ablakainkra utólag tetszőleges méretben, színekben és anyag választékban árnyékolók kaphatóak.

-Az ablakok 15-90 fokos tetőszerkezetbe szerelhetők be.

-Az ablak a FAKRO gyárban készül.

 

AZ ÁRAK TARTALMAZZÁK AZ ABLAKOKHOZ TARTOZÓ ALUMÍNIUM KÖPENNYEL ELLÁTOTT UNIVERZÁLIS BURKOLÓKERETEK ÁRÁT IS. A burkolókeretek 0-45 mm (zsindely- Bramac) profilmagasságú tetőfedőanyagok esetében alkalmazható.

Magas profilú cserép, illetve sorolás esetén SPECIÁLIS BURKOLÓKERETRE van szükség.

 

 

OPTILIGHT TERMÉKCSALÁD:

 

 

Az OPTILIGHT PVC-TLP termékcsalád vízszintes középső tengely körül 180 fokban átforduló tetőtéri ablakokból áll, melyek az alsó kilincs segítségével az ablakszárny enyhén nyitott, ún. passzív résszellőző állásban való rögzítését is lehetővé teszik. Az OPTILIGHT ablakok 15-90 fok közötti hajlásszögű tetőkbe építhetők be.

 

Jellemzők:

 

ÜVEGEZÉS

FAKRO U2, 4-16-4 mm szerkezetű dupla üvegezés argon gáz töltéssel és hővédő bevonattal, EDZETT külső üveg felülettel.

 

PVC ALAPANYAG

Ablakaink kiváló minőségű fehér színű többkamrás PVC profilból készülnek acélbetétes merevítéssel. A műanyag ellenáll a nedvességnek, az ablak szerkezete tartós, felülete időtálló. 
Az Optilight valódi PVC ablakok nem tartalmaznak fa alapanyagot. Valódi PVC tetőtéri ablakoknál így nem tud egymástól elválni az ablak alapanyagát képző fa a ráragasztott vékony műanyag bevonattól.


HŐSZIGETELÉS

A tetőtéri ablakok 24 mm-es kettős üvegezéssel készülnek (argongáz töltéssel), ami biztosítja a jó hőszigetelést, a LOW-E alacsony emissziós hővédő bevonat pedig tovább csökkenti a hőveszteséget télen és egyúttal korlátozza a túlmelegedést nyáron. A standard üveg U-értéke: 1,1 W/m2K.

 

BIZTONSÁG

Az ablakok üvegezése külső edzett üvegfelülettel készül.

 

KILINCS

Ablakaink nyitására alulra szerelt cink ötvözetből készült fehér öntvény kilincs szolgál.
A kilincs segítségével három különböző pozícióban rögzítheti az ablakot. A kilincs alaphelyzetben hermetikusan zár, a további kettő állás pedig különböző fokú passzív szellőzést tesz lehetővé.

 

MINŐSÉGI GYÁRTÁS

Az Optilight ablakokat Európában a lengyel KRONmat cég gyártja. A gyártási folyamatok és minőségellenőrzésük az EU elvárásai szerint folyik.

 

A FAKRO csoport részét képező KRONmatépítőipari anyagok forgalmazására létrehozott, logisztikai feladatokat ellátó cég. Választékunkban számos építőipari márka termékei szerepelnek azon Vevők számára, akiknek a minőségen és a funkcionalitáson túl a termékek ára is fontos.  

Értékesítési filozófiánk lényeges eleme a költségcsökkentés tevékenységünk valamennyi szakaszában; többek között a logisztikai feltételek optimalizálásával valamint az internet széleskörű alkalmazásával a kommunikáció során. Mindezt azért, hogy kiváló minőségű termékeket kínálhassunk Önöknek elérhető áron.

A FAKRO csoport 1991-ben alakult, a mai napra a világ második legnagyobb tetőablak gyártó cégévé fejlődött.

 

A magas minőségű OPTILIGHT tetőablakok garantálják a vásárlói elégedettséget. A gazdag és sokszínű kínálat lehetőséget ad arra, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak megfelelő terméket. Az OPTILIGHT tetőablakokat a világ több, mint 20 országában forgalmazzák.

Az elemek előkészítésének és megmunkálásának modern technológiája, a minőség ellenőrzése a gyártás minden szakaszában, továbbá a vizsgálatok végrehajtása független laboratóriumokban garantálják az OPTILIGHT ablakok kiváló minőségét. Ennek köszönhetően, tetőtéri ablakainkra 10 ÉV GARANCIÁT biztosítunk. Az üvegezésre, pedig élettartam GARANCIÁT a jégesővel szemben.

Kiváló minőségű termékeink számos tanúsítvánnyal rendelkeznek, köztük a nemzetközi CE tanusítvánnyal is.

 

 

TERVEZÉS

Az exkluzív kivitelezésnek, és alulra elhelyezett kilincsének köszönhetően más ablakoknál akár 10%-kal több természetes fényt enged az otthonába.
A széria mélyebben épül a tetőbe, esztétikusabb külső megjelenést és még jobb hőszigetelést biztosítva.

 

BESZERELÉS

Az ablakok rendkívül könnyen beszerelhetők. 
A beszerelési folyamat elve kipróbált és tesztelt, a szakemberek által hosszú évek óta jól ismert módszer. Az egyéni összeszerelést kedvelő vásárlók számára lépésről lépésre könnyedén követhető beszerelési útmutatót mellékelünk minden egyes termékünkhöz.

 

BURKOLÓKERET

A tetőtéri ablakok beszerelésénél csakis a megfelelő burkolókeret használata ajánlott. A burkolókeret külön dobozban található.

A burkolókeret segítségével az ablakok könnyedén beszerelhetőek és 100%-os vízhatlanságot biztosítanak. A tetőtéri ablakokra csakis abban az esetben vállalunk 10 év garanciát, ha az ablakok a megfelelő burkolókerettel együtt kerültek beszerelésre. 
A burkolókeretek eloxált  alumíniumból készülnek. Festésük az ablak színével megegyező szürke színű. Ellenállóak az időjárás viszontagságaival és az UV sugárzással szemben, vízhatlanságukat a legszigorúbb körülmények közt tesztelték. A burkolókeret mélyen illeszkedik a tető vonalába, ami nemcsak a hőszigetelést javítja, hanem kívülről is esztétikusabb látványt nyújt. A burkolókeret szerkezete lehetővé teszi, hogy a tetőtéri ablakokat mindenféle tetőfedésen be lehessen építeni, bármilyen alapanyag és profilkialakítás esetén is. A beszerelés kifejezetten felhasználóbarát, az egyes elemek csatlakoztatása nyilvánvaló.

A profilos burkolókeret beszerelésével biztosítható a nagyfokú vízhatlanság minden tetőfedő anyag esetén maximum 45 mm magasságú profil-tartományban. A tetőtéri ablak, lapos tetőfedésekre, hódfarkú cserepekre, beton cserepekre, profilos kerámia cserepekre, sőt hajlított fémlemez tetőfedő anyagokra is felszerelhető. 
Az ólommentes alumínium kötény biztosítja a szoros illeszkedést a különböző cserepekre és tetőfedő anyagokra, és az időjárás viszontagságainak ellenálló habszivacs tömítés biztosítja az oldal-csatlakozások hézagmentességét és vízhatlanságát hóesés vagy komoly eső esetén.

 

TIPP!

MI AZ AMIN NEM ÉRDEMES SPÓROLNI?

 

- EDZETT ÜVEG.

 

Mit ér akár a legjobban hőszigetelt üveg is, ha könnyedén betörik? A hőszigetelés önmagában a biztonság nélkül csak félmegoldás. A tetőablak folyamatosan ki van téve a heves zivataroknak, jégesőknek és különböző égi veszélyeknek.

Gondoljon csak bele, mi történne akkor, ha a soron következő jégeső betörné a nem edzett üveggel rendelkező, így könnyebben törő tetőtéri ablakának üvegét  és a következő két órában még zuhogó eső a tetőtéri szobát áztatná? Tegyük fel hogy nyár van és a következő 1-3 hétben amíg megérkezik a tetőablak méretre gyártott speciális üvegezése, legalább nem hűl ki a ház, csak az eső esik be, és zárhatatlan marad a lakás. Arról már nem is beszélve, ha az üveg törése elkerülhetetlen, akkor nem edzett üveg esetén a be és kifelé hulló nagyobb méretű üveg szilánkok komoly sérülést tudnak okozni a házon belül és kívül élőknek egyaránt. Edzett üveg esetén az üveg szilánkmentesen, apró darabokra esik szét, ezáltal megvédve mindenkit a sérüléseltől. Megéri?

 

NE CSAK A HŐSZIGETELÉSI ÉRTÉKEKET FIGYELJE, HANEM AZT IS HOGY A TETŐABLAKÁBAN BIZTONSÁGOS EDZETT ÜVEG LEGYEN!

 

-ALUMÍNIUM KÖPENY A BURKOLÓKERETEN.

 

A spórolás miatt túl rövidre gyártott alumínium köpeny a burkolókeret alján nem teszi lehetővé magasabb profilos tetőfedőanyag esetén a tökéletes fedést az ablak és a cserepek között, Így a legkisebb beépítési hiba esetében is a beázás elkerülhetetlen lesz.

Rengeteg beépítési idő spórolunk meg a megfelelő hosszúra hagyott alumínium köpennyel a burkolókeret alján. 10-11 cm hosszú sokszor még az egészségre is káros ólomból készült köpenyek nem teszik lehetővé a helyes beépítést, miközben még a beépítők életét is megkeserítik. Az OPTILIGHT és FAKRO tetőablakok 16 cm hosszú alumínium köpennyel rendelkeznek.

 

- 10 ÉV GARANCIA, A MINŐSÉG MÉRŐSZÁMA.

 

Ma már 10 év garanciát minden komoly gyártástechnológiával rendelkező és minőségi terméket előállítani képes gyártó biztosítani tud, sőt alapkövetelmény is ez már a modern építőanyagoknál, ennél kevesebbel nem érdemes beérni, ha hosszútávra tervezünk. Az OPTILIGHT és FAKRO ablakoknál az edzett üvegnek köszönhetően az üvegezésre élettartam garanciát vállalunk.

 

Vissza a vásárláshoz