Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

MXT PÁRAÁTERESZTŐ FÓLIAGALLÉR HŐSZIGETELÉSSEL CSOMAGBAN. UNIVERZÁLIS MÉRETBEN!

595 6 200Ft
(27% ÁFÁval növelve)
OPTILIGHT 3 év garancia
A termék leírása

 

MXT PÁRAÁTERESZTŐ FÓLIAGALLÉR + HŐSZIGETELÉS CSOMAGBAN (55x78, 55x98, 66x98, 66x118, 78x98, 78x118, 78x140, 78x160, 94x118, 94x140, 114x118, 114x140 cm méretű tetőablakokhoz)

 

Az MXT páraáteresztő fóliagallér biztosítja az ablak egyszerű csatlakoztatását a páraáteresztő tetőfóliához.

 

Páraáteresztő tetőfóliából és birkagyapjú hőszigetelő anyagból áll. A speciálisan impregnált, tömbösített és kötegelt birkagyapjú megfelelő sűrűséggel és nagy rugalmassággal rendelkezik, így megfelelő hőszigetelést biztosít az ablak körül. A páraáteresztő fóliagallér a legjobb minőségű, nagy páraáteresztő képességű EUROTOP tetőfóliából készül, így megvédi a hőszigetelő anyagot az ablak körül az átnedvesedéstől.

 

Már meglévő tetőablakok cseréjénél ajánljuk, ahol a régi tetőablak kivételénél megsérül az ablak körül a hőszigetelő anyag, illetve a tetőfólia, így nehézséget okoz az eredeti tetőfólia ablaktokra történő (vissza)felhajtása és rögzítése. MXT csomag megvásárlása esetén nem kell, csak egész tekercsben beszerezhető pót tetőfólia és hőszigetelő anyagról gondoskodni.

Az MXT csomag felhasználása ablakcserénél megkönnyíti a beépítést végzők munkáját.

 

FIGYELEM!

AZ MXT CSOMAG CSAK EGY UNIVERZÁLIS MÉRETBEN KÉSZÜL. A FÓLIA GALLÉR 2 DARABBÓL ÁLL ÖSSZE, ÍGY  A HOSSZÚSÁGOT A FÓLIÁK EGYMÁSRA FEDÉSÉVEL LEHET A KELLŐ MÉRETRE ÁLLÍTANI. A SZÉLESSÉG A FÓLIA BEHAJTÁSÁVAL CSÖKKENTHETŐ A SZÜKSÉGES MÉRETRE. LÁSD KÉPGALÉRIA.

 

MINDEN GYÁRTMÁNYÚ TETŐABLAKHOZ FELHASZNÁLHATÓ!

 

Vissza a vásárláshoz