Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

ROOFLITE TRIO PINE TETŐABLAK 78x140 cm BURKOLÓKERETTEL, 3 (HÁROM) RÉTEG ÉS EDZETT ÜVEGGEL

257 98 400Ft
(27% ÁFÁval növelve)
ROOFLITE+ 10 év garancia
A termék leírása

 

ROOFLITE TRIO PINE 78x140 CM KÖZÉPSŐ TENGELY KÖRÜL 180 FOKBAN ÁTFORDULÓ ENERGIATAKARÉKOS TETŐTÉRI ABLAK 3 RÉTEG ÉS EDZETT ÜVEGGEL, BURKOLÓKERETTEL, A BEÉPÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES ÖSSZES ALKATRÉSSZEL. 

 

ROOFLITE TRIO PINE VASTAG TOKOS TETŐABLAK (AAY B1500) :

 

-alapanyag: északi fenyő, illetve lakkozott, eloxált alumínium, RAL 7043-es színben.

-rétegragasztott faszerkezet, a vetemedések elkerülése érdekében.

-impregnálás, vákuumkezelés, gombaölés, lakkozott felületkezelés.

-38 mm tokvastagság, 115 mm tokmélység.

-esztétikus famintázat, lakkozás.

-üvegezés u=0,8 W/m2K  három rétegű hőszigetelő üvegezés, Uablak=1.1 W/mK, napsugárzási együttható: g=0,55, akusztikai tulajdonság: 33(-1,-3)dB

-4-12-3-12-3H mm üvegrend, háromrétegű és EDZETT külső üvegezés.

-megfelel a 2018-ban bevezetésre került új épületekre vonatkozó szigorúbb energiahatékonysági követelményeknek.

-antracit szürke üvegszorító léc.

-vasalatának köszönhetően a szárny a középső tengely körül 180°-ban átfordítható, így a külső üvegfelület könnyen tisztítható.

-ezüst elegáns alsó kilincs a könnyű működtetés érdekében, kétállású résszellőzéssel.

-falcos záródás, dupla körkörös tömítés.

-20 cm-es alumínium köpennyel ellátott burkolókeret.

-Termékeinkre 10 év garanciát biztosítunk.

-Üvegezésre jégkár ellen örökös garanciát vállalunk.

-Termékeink CE bizonyítvánnyal rendelkeznek.

-Ablakaink ezektől eltérő méretekben is kaphatóak.

-Ablakainkra utólag tetszőleges méretben, színekben és anyag választékban árnyékolók kaphatóak.

-Az ablakok 15-90 fokos tetőszerkezetbe szerelhetők be.

-Hasznos üvegfelület: 0,729 négyzetméter

-A faanyag fenntartható erdőgazdálkodásokból származik, FSC tanúsítvánnyal.

-Minden RoofLITE+ ablak a VKR csoport magyarországi gyárában készül közel 80 év gyártói tapasztalattal. Ez garantálja a gyártás színvonalát és az ellenőrzött minőséget.

 

AZ ÁRAK TARTALMAZZÁK AZ ABLAKOKHOZ TARTOZÓ (LEGHOSSZABB) ALUMÍNIUM KÖPENNYEL ELLÁTOTT UFX UNIVERZÁLIS BURKOLÓKERETEK ÁRÁT IS. A burkolókeretek 0-120 mm  profilmagasságú tetőfedőanyagok esetében alkalmazható.

 

 

ALTATERRA ROOFLITE TERMÉKCSALÁD:

 

MINŐSÉGI GYÁRTÁS: 

A Fertőszentmiklóson működő Altaterra Kft. a világ egyik legnagyobb tetőablak gyártó vállalkozása. A világ több mint 30 országába exportál tetőablakot és tartozékait Magyarországról.

Az Altaterra Kft. része a több mint 80 év tetőablak gyártási tapasztalattal rendelkező VKR Holdingnak, ami többek között a VELUX márka tulajdonosa is. Az Altaterra olyan tetőablakokat kínál a piacnak, amelyek egy vagy több extra tulajdonságuknak és kedvező áruknak köszönhetően kiemelkednek a piac többi terméke közül.

A ROOFLITE  termékcsalád vízszintes középső tengely körül 180 fokban átforduló tetőtéri ablakokból áll, melyek az alsó kilincs segítségével az ablakszárny enyhén nyitott, ún. passzív résszellőző állásban való rögzítését is lehetővé teszik. Az ROOFLITE ablakok 15-90 fok közötti hajlásszögű tetőkbe építhetők be.

 

FA ALAPANYAG

Fenntartható erdőgazdálkodásból származó fenyőfából készült, gombásodás ellen impregnálva, ill. lakkozva, ezzel biztosítva az ablak sokéves védettségét és tartósságát. FSC tanúsítvány.

ÜVEGEZÉS

Energiatakarékos 4-12-3-12-3H mm szerkezetű tripla üvegezés argon gáz töltéssel és LOW-E hővédő bevonattal, EDZETT külső üveg felülettel.

HŐSZIGETELÉS

A tetőtéri ablakok 34 mm-es tripla üvegezéssel készülnek (argongáz töltéssel), ami biztosítja a jó hőszigetelést, a LOW-E alacsony emissziós hővédő bevonat pedig tovább csökkenti a hőveszteséget télen és egyúttal korlátozza a túlmelegedést nyáron. Az üveg U-értéke: 0,8 W/m2K, az egész ablaké pedig 1,1 W/m2K. 

Uw= 1,1 W/m2K hőszigetelő érték a 2018-as jogszabályok szerint = Problémamentes használatbavételi engedély.

 BIZTONSÁG

Az ablakok üvegezése külső edzett üvegfelülettel készül.

 KILINCS

Ablakaink nyitására alulra szerelt cink ötvözetből készült öntvény kilincs szolgál, lakkozott ezüstszürke színben.
A kilincs segítségével három különböző pozícióban rögzítheti az ablakot. A kilincs alaphelyzetben hermetikusan zár, a további kettő állás pedig különböző fokú passzív szellőzést tesz lehetővé.

BURKOLÓKERET UFX

A tetőtéri ablakok beszerelésénél csakis a megfelelő burkolókeret használata ajánlott. A burkolókeret külön dobozban található.

A burkolókeret segítségével az ablakok könnyedén beszerelhetőek és 100%-os vízhatlanságot biztosítanak. A tetőtéri ablakokra csakis abban az esetben vállalunk 10 év garanciát, ha az ablakok a megfelelő burkolókerettel együtt kerültek beszerelésre.
A burkolókeretek eloxált  alumíniumból készülnek. Festésük az ablak színével megegyező szürke színű. Ellenállóak az időjárás viszontagságaival és az UV sugárzással szemben, vízhatlanságukat a legszigorúbb körülmények közt tesztelték. A burkolókeret mélyen illeszkedik a tető vonalába, ami nemcsak a hőszigetelést javítja, hanem kívülről is esztétikusabb látványt nyújt. A burkolókeret szerkezete lehetővé teszi, hogy a tetőtéri ablakokat mindenféle tetőfedésen be lehessen építeni, bármilyen alapanyag és profilkialakítás esetén is. A beszerelés kifejezetten felhasználóbarát, az egyes elemek csatlakoztatása nyilvánvaló.

A profilos burkolókeret beszerelésével biztosítható a nagyfokú vízhatlanság minden tetőfedő anyag esetén maximum 120 mm magasságú profil-tartományban. A tetőtéri ablak, lapos tetőfedésekre, hódfarkú cserepekre, beton cserepekre, profilos kerámia cserepekre, sőt hajlított fémlemez tetőfedő anyagokra is felszerelhető. 
Az ólommentes alumínium kötény biztosítja a szoros illeszkedést a különböző cserepekre és tetőfedő anyagokra, és az időjárás viszontagságainak ellenálló habszivacs tömítés biztosítja az oldal-csatlakozások hézagmentességét és vízhatlanságát hóesés vagy komoly eső esetén.

BESZERELÉS:

Az ablakok rendkívül könnyen beszerelhetők.
A beszerelési folyamat elve kipróbált és tesztelt, a szakemberek által hosszú évek óta jól ismert módszer. Az egyéni összeszerelést kedvelő vásárlók számára lépésről lépésre könnyedén követhető beszerelési útmutatót mellékelünk minden egyes termékünkhöz.

10 ÉV GARANCIA, A MINŐSÉG MÉRŐSZÁMA.

 

TIPP!

MI AZ AMIN NEM ÉRDEMES SPÓROLNI?

 

- EDZETT ÜVEG:

 

Mit ér akár a legjobban hőszigetelt üveg is, ha könnyedén betörik? A hőszigetelés önmagában a biztonság nélkül csak félmegoldás. A tetőablak folyamatosan ki van téve a heves zivataroknak, jégesőknek és különböző égi veszélyeknek.

Gondoljon csak bele, mi történne akkor, ha a soron következő jégeső betörné a nem edzett üveggel rendelkező, így könnyebben törő tetőtéri ablakának üvegét  és a következő két órában még zuhogó eső a tetőtéri szobát áztatná? Tegyük fel hogy nyár van és a következő 1-3 hétben amíg megérkezik a tetőablak méretre gyártott speciális üvegezése, legalább nem hűl ki a ház, csak az eső esik be, és zárhatatlan marad a lakás. Arról már nem is beszélve, ha az üveg törése elkerülhetetlen, akkor nem edzett üveg esetén a be és kifelé hulló nagyobb méretű üveg szilánkok komoly sérülést tudnak okozni a házon belül és kívül élőknek egyaránt. Edzett üveg esetén az üveg szilánkmentesen, apró darabokra esik szét, ezáltal megvédve mindenkit a sérülésektől. Megéri?

NE CSAK A HŐSZIGETELÉSI ÉRTÉKEKET FIGYELJE, HANEM AZT IS HOGY A TETŐABLAKÁBAN BIZTONSÁGOS EDZETT ÜVEG LEGYEN!

 

-ALUMÍNIUM KÖPENY A BURKOLÓKERETEN.

 

A spórolás miatt túl rövidre gyártott alumínium köpeny a burkolókeret alján nem teszi lehetővé magasabb profilos tetőfedőanyag esetén a tökéletes fedést az ablak és a cserepek között, Így a legkisebb beépítési hiba esetében is a beázás elkerülhetetlen lesz.

Rengeteg beépítési idő spórolunk meg a megfelelő hosszúra hagyott alumínium köpennyel a burkolókeret alján. 10-11 cm hosszú sokszor még az egészségre is káros ólomból készült köpenyek nem teszik lehetővé a helyes beépítést, miközben még a beépítők életét is megkeserítik. A ROOFLITE tetőablakok 20 cm hosszú alumínium köpennyel rendelkeznek.

Vissza a vásárláshoz