Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

KÜLSŐ HŐVÉDŐ ROLÓ (MHL) 55x98 CM VELUX TETŐABLAKHOZ ANTRACIT (5060) SZÍNŰ SZÖVETTEL (EREDETI GYÁRI)

7039 15 900Ft
(27% ÁFÁval növelve)
VELUX 2 év garancia
A termék leírása

 

EREDETI VELUX KÜLSŐ HŐVÉDŐ ÁRNYÉKOLÓ 55x98 CM-ES TETŐTÉRI ABLAKHOZ.

MHL 5060

 

 

A tetőablak előre erre a célra kialakított nyílásába szerelhető hővédő árnyékoló optimális védelmet nyújt a napsütéssel szemben, egyúttal  a kilátást nem akadályozza.   A külső hővédő roló előnye, hogy már az üveg előtt megakadályozza a nap sugarainak a továbbjutását, így a meleg nyári hónapokban hatékonyan védi a helyiséget a felmelegedéstől. 

A hővédő roló kellemesen árnyékban tartja a helyiséget, így a hőérzet csökkenése mellett még lehetővé teszi  - a fény tükröződése nélkül-  a televíziózást  vagy a számítógépes munkálatokat.

A külső hővédő roló könnyen felszerelhető, a leghatékonyabb a hővel szemben, biztosítja a kilátást, üvegszálas anyagának köszönhetően hosszabb időre is lehúzott állapotban hagyható, és csökkenti az eső kellemetlen zaját.

A külső hővédő roló felszerelhető: VELUX tetőablak típusokhoz.

A megadott méret a tetőtéri ablak külméretére vonatkozik, amelyet az ablak azonosító tábláján tud ellenőrizni.

A külső hővédő roló speciális tervezésével csökkenthető a meleg a szobában. A rolót kívülre kell felszerelni, ezáltal a hőmennyiség szétszóródik, mielőtt elérné az üveget, így a szobába bejutó hő mennyisége csökken anélkül, hogy a roló a fényt teljesen kizárná.

A külső hővédő roló speciális anyagból készült, amely tompítja a fényt a szobában, anélkül, hogy a kilátást teljes mértékben eltakarná.

Külső hővédő roló:

  • Tökéletesen illeszkedik a VELUX tetőtéri ablakokhoz - beállítás nem szükséges
  • Belülről rögzítendő a tetőtéri ablak tetejéhez
  • Beszerelése egyszerű és könnyű - mindössze 4 csavar szükséges a rögzítéshez, amelyeket az erre a célra előzetesen kialakított furatokba kell becsavarozni
  • Nagyszerű kivitelezés - a roló alig látható
  • Anyaga a meleget nem engedi be a szobába, viszont a szűrt fény áthatol rajta.
  • UV- és vízálló anyagból készül
  • A roló működtetése nagyon könnyű a szoba belsejéből
  • Az ablak roló használatakor is könnyedén kinyitható, gyerekjáték a szellőztetés.
Hatékony nyári hővédelem kilátással:

A VELUX külső hővédő roló hatékony védelmet nyújt a legnagyobb kánikulában is. A napsugarak 76%-át megfékezi (üvegtípustól függően), mielőtt azok elérnék az üvegfelületet, így zárt ablakoknál akár 5 fokkal lehet hűvösebb a tetőtérben.

A háló sötét színű felülete elnyeli a hőt, így az üveg kevésbé melegszik fel, a szoba pedig hűvösebb és szellős marad. Hálószerűen áttört anyaga kellemes, szórt fényt teremt a belső térben, és a kilátást sem zavarja.
Bármely VELUX ablakra illeszkedik, belülről könnyű a felszerelése.
A külső hővédő rolóval egyidejűleg bármilyen belső árnyékoló használható, csak azt kell eldöntenie, hogy a fény szűrésére, erejének csökkentésére, teljes kizárására vagy dekorálásra van szükség.

Vissza a vásárláshoz