Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

KÜLSŐ REDŐNY NAPELEMES MŰKÖDTETÉSSEL, TÁVVEZÉRLÉSSEL 66x118 CM KÜLMÉRETŰ: ROOFLITE, VELUX, DAKSTRA, DAKEA TETŐTÉRI ABLAKOKRA. (SSR)

7078 129 300Ft
(27% ÁFÁval növelve)
ROOFLITE+ 3 év garancia
A termék leírása

 

KÜLSŐ HŐVÉDŐ REDŐNY (SSR) NAPELEMES MŰKÖDTETÉSSEL, TÁVVEZÉRLÉSSEL 66x118 CM KÜLMÉRETŰ: ROOFLITE, VELUX, DAKSTRA, DAKEA, SOLSTRO, TYREM, LUMICA TETŐTÉRI ABLAKOKRA.

 

Felszerelhető az alábbi típusokra: VELUX F06 és FK06, ROOFLITE F6A, DAKSTRA, DAKEA, SOLSTRO, TYREM, LUMICA, WERTPLUS.

 

KÉRJÜK MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZZE AZ ABLAK KÓDJÁT, VAGY HÍVJA ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT.  NE MÉRJEN SEMMIT!  AZ ABLAK TOKKÜLMÉRETE AZ IRÁNYADÓ!

 

Elérhető szín: PORSZÓRT SZÜRKE, RAL 7043.

 

Sokrétű funkcionalitás - hővédelem

Sokan a külső redőnyöket elsősorban azzal azonosítják, hogy biztonságot nyújtanak, amikor nincsenek otthon. A tetőablakokban betöltött funkciójuk azonban sokkal szélesebb körű. A betörés elleni fokozott védelem mellett védelmet nyújtanak a hő (hideg-meleg), a túlzott fény, a zaj és jégeső ellen is.

 

Teljes függetlenség az áramforrástól

Az SSR redőny napelemes energiaellátással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy működéséhez nem kell áramforráshoz csatlakoztatni. A folyamatos működést a beépített, napenergiával töltött, újratölthető akkumulátor biztosítja. A nagy akkumulátorkapacitás akár 100 nyitási/zárási ciklust is biztosít újratöltés nélkül, így a redőny bármikor használható – akár éjszaka vagy felhős időben is. A napenergia további előnye, hogy rendkívül környezetbarát.

 

Egyszerű telepítés és konfiguráció

Annak köszönhetően, hogy a redőnyt nem kell a hálózatra csatlakoztatni (nem kell vezetékeket kiépíteni), a felszerelés rendkívül egyszerű, és teljes egészében a belső helyiségből végezhető el, akár utólag a már beépített ablakon is. A termékhez mellékelt útmutató világosan végigvezeti Önt a folyamat lépésein. További kényelmet jelent a gyárilag párosított távirányító, így a beszerelés után azonnal élvezhetjük a redőny előnyeit.

 

HŐVÉDELEM! Magas minőség és funkcionalitás

A teljes redőnymechanizmus egy karcsú tokban van elhelyezve, amelyet a tetőablak fölé, annak külső oldalára szerelnek. Ha fel van húzva, a fény és a friss levegő áramlása akadálytalan. A falra is felszerelhető távirányító egyetlen gombnyomásával és a lamellák leengedésével az SSR összes előnye aktiválódik.

További, főleg nyáron értékelt előnye, hogy az ablakot leeresztett redőny mellett is ki lehet nyitni – így friss levegő jut a szobába anélkül, hogy lemondana az árnyékolásról, és közben megóvja a tetőteret a túlmelegedéstől.

 

Európai minőség, hosszan tartó garancia

Az SSR redőnyöket Európában gyártják, ami biztosítja a magas szintű minőségellenőrzést, így biztos lehet benne, hogy a megfelelő döntést hozza meg. A 3 éves garancia a legjobb bizonyíték erre.

Vissza a vásárláshoz