Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

KÜLSŐ REDŐNY NAPELEMES MŰKÖDTETÉSSEL, TÁVVEZÉRLÉSSEL 78x160 CM KÜLMÉRETŰ: ROOFLITE, VELUX, DAKSTRA, DAKEA TETŐTÉRI ABLAKOKRA. (SSR)

7194 145 900Ft
(27% ÁFÁval növelve)
ROOFLITE+ 3 év garancia
A termék leírása

 

KÜLSŐ HŐVÉDŐ REDŐNY (SSR) NAPELEMES MŰKÖDTETÉSSEL, TÁVVEZÉRLÉSSEL 78x160 CM KÜLMÉRETŰ: ROOFLITE, VELUX, DAKSTRA, DAKEA, SOLSTRO, TYREM, LUMICA TETŐTÉRI ABLAKOKRA.

 

Felszerelhető az alábbi típusokra: VELUX M10 és MK10, ROOFLITE M10A , DAKSTRA, DAKEA, SOLSTRO, TYREM, LUMICA.

 

KÉRJÜK MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZZE AZ ABLAK KÓDJÁT, VAGY HÍVJA ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT.  NE MÉRJEN SEMMIT!  AZ ABLAK TOKKÜLMÉRETE AZ IRÁNYADÓ!

 

Elérhető szín: PORSZÓRT SZÜRKE, RAL 7043.

 

Sokrétű funkcionalitás - hővédelem

Sokan a külső redőnyöket elsősorban azzal azonosítják, hogy biztonságot nyújtanak, amikor nincsenek otthon. A tetőablakokban betöltött funkciójuk azonban sokkal szélesebb körű. A betörés elleni fokozott védelem mellett védelmet nyújtanak a hő (hideg-meleg), a túlzott fény, a zaj és jégeső ellen is.

 

Teljes függetlenség az áramforrástól

Az SSR redőny napelemes energiaellátással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy működéséhez nem kell áramforráshoz csatlakoztatni. A folyamatos működést a beépített, napenergiával töltött, újratölthető akkumulátor biztosítja. A nagy akkumulátorkapacitás akár 100 nyitási/zárási ciklust is biztosít újratöltés nélkül, így a redőny bármikor használható – akár éjszaka vagy felhős időben is. A napenergia további előnye, hogy rendkívül környezetbarát.

 

Egyszerű telepítés és konfiguráció

Annak köszönhetően, hogy a redőnyt nem kell a hálózatra csatlakoztatni (nem kell vezetékeket kiépíteni), a felszerelés rendkívül egyszerű, és teljes egészében a belső helyiségből végezhető el, akár utólag a már beépített ablakon is. A termékhez mellékelt útmutató világosan végigvezeti Önt a folyamat lépésein. További kényelmet jelent a gyárilag párosított távirányító, így a beszerelés után azonnal élvezhetjük a redőny előnyeit.

 

HŐVÉDELEM! Magas minőség és funkcionalitás

A teljes redőnymechanizmus egy karcsú tokban van elhelyezve, amelyet a tetőablak fölé, annak külső oldalára szerelnek. Ha fel van húzva, a fény és a friss levegő áramlása akadálytalan. A falra is felszerelhető távirányító egyetlen gombnyomásával és a lamellák leengedésével az SSR összes előnye aktiválódik.

További, főleg nyáron értékelt előnye, hogy az ablakot leeresztett redőny mellett is ki lehet nyitni – így friss levegő jut a szobába anélkül, hogy lemondana az árnyékolásról, és közben megóvja a tetőteret a túlmelegedéstől.

 

Európai minőség, hosszan tartó garancia

Az SSR redőnyöket Európában gyártják, ami biztosítja a magas szintű minőségellenőrzést, így biztos lehet benne, hogy a megfelelő döntést hozza meg. A 3 éves garancia a legjobb bizonyíték erre.

Vissza a vásárláshoz