Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

FÉNYZÁRÓ ÁRNYÉKOLÓ 78x140 CM UNIVERZÁLIS: OPTILIGHT, FAKRO, ROOFLITE, VELUX, BALIO, DAKEA, DAKSTRA, SOLSTRO, LUMICA, TYREM TETŐABLAKRA DRAPP SZÍNBEN

7131 16 200Ft
(27% ÁFÁval növelve)
ROOFLITE+ 2 év garancia
A termék leírása

 

UNIVERZÁLIS (DUA) SÍNBEN FUTÓ BELSŐ FÉNYZÁRÓ ÁRNYÉKOLÓ  78x140  cm KÜLMÉRETŰ VELUX, ROOFLITE, DAKSTRA, DAKEA, BALIO, FAKRO és OPTILIGHT TETŐTÉRI ABLAKOKRA.

 

FEHÉR FÉNYZÁRÓ MŰANYAG HÁTOLDALLAL!

 

Felszerelhető az alábbi típusokra: VELUX, ROOFLITE, DAKSTRA, DAKEA, BALIO, FAKRO, OPTILIGHT.

 

KÉRJÜK MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZZE A KOMPATIBILITÁSI TÁBLÁZATOT A KÉPGALÉRIÁBAN TALÁLJA. NE MÉRJEN SEMMIT!  AZ ABLAK TOKKÜLMÉRETE AZ IRÁNYADÓ!

 

Raktárkészleten lévő szín: DRAPP .

 

A fényzáró textil roló egy formatervezett ezüst alumínium keret mögött helyezkedik el, ezáltal megakadályozza, hogy az ablakszárny szélein a fény a roló mellett és felett a tetőterünkbe bejusson.

A roló tetszőleges pozícióban az ablakszárny bármely részén rögzíthető, így szabályozni tudja a beáramló fény mennyiségét. A roló fényzáró anyagból, készül amelynek segítségével megóvhatjuk tetőtéri hálószobáinkat a beáramló fénytől. Az anyag hátoldalára felvitt vastag fehér műanyag bevonat nem engedi át a fényt. Lehúzott állapotban teljes fényzárásra képes. A roló szélei keskeny alumínium sínekben futnak. Ideális tetőtéri hálószobákba. A tetőtéri ablakokra utólag is egyszerűen felszerelhetőek. A roló tökéletesen kizárja a fényt, a nappalt szükség szerint éjszakává változtatja. Elnyűhetetlen, szennyeződésnek ellenálló, antisztatikus gumival bevont anyagból készül.

Az árnyékolók tökéletesen illeszkednek  78x140  cm-es külméretű VELUX, ROOFLITE, DAKSTRA, DAKEA, BALIO, FAKRO, OPTILIGHT tetőtéri ablakokra, más méretű, típusú tetőablakra nem kompatibilis!

 

A felszerelésükhöz az árnyékoló semmiféle vágására, átalakításra nincs szükség. A felszereléshez szükséges csavarokat a doboz tartalmazza. A doboz tartalmazza a felsorolt különböző típusokhoz a megfelelő szükséges adaptereket.

 

Kérjük a kiválasztott színt a megjegyzés rovatban feltüntetni szíveskedjék.

 

KÉRJÜK NE MÉRJEN SEMMIT! AZ ABLAK MÉRETE A KINYITOTT ABLAKSZÁRNY FELSŐ ÉLÉBEN TALÁLHATÓ EGY KIS TÁBLÁRA / MATRICÁRA NYOMTATVA! EZ ALAPJÁN RENDELJE MEG AZ ÁRNYÉKOLÓT. KÉRJÜK ELLENŐRIZZE A KOMPATIBILITÁSI TÁBLÁZATOT A KÉPGALÉRIÁBAN!

(Bizonytalanság esetén, kérjük küldje el a táblán szereplő adatokat a megjegyzés rovatban)

 

Beszerelési videó itt:

https://www.roofliteplus.com/hu/tamogatas/beszereles/arnyekolok

Vissza a vásárláshoz