Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

DAKEA KAV B1500 FA TETŐABLAK 66x140 cm BURKOLÓKERETTEL, 3 (HÁROM) RÉTEG ÉS EDZETT ÜVEGGEL, + AJÁNDÉK ALÁTÉTFÓLIÁVAL

144 124 700Ft
(27% ÁFÁval növelve)
ROOFLITE+ 10 év garancia
A termék leírása

 

DAKEA KAV B1500 TRIO 66x140 CM KÖZÉPSŐ TENGELY KÖRÜL 180 FOKBAN ÁTFORDULÓ ENERGIATAKARÉKOS TETŐTÉRI ABLAK 3 RÉTEG ÉS EDZETT ÜVEGGEL, BEÉPÍTETT SZELLŐZŐVEL, BURKOLÓKERETTEL, A BEÉPÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES ÖSSZES ALKATRÉSSZEL + RUC ALÁTÉTFÓLIÁVAL.

 

DAKEA VASTAG TOKOS FA TETŐABLAK (KAV B1500) :

 

-alapanyag: északi fenyő, illetve lakkozott, eloxált alumínium, RAL 7043-es színben.

-rétegragasztott faszerkezet, a vetemedések elkerülése érdekében.

-impregnálás, vákuumkezelés, gombaölés, lakkozott felületkezelés.

-38 mm tokvastagság, 115 mm tokmélység.

-esztétikus famintázat, lakkozás.

-ablakszárnyba épített, zárt állapotban használható manuális SZELLŐZŐ rendszer.

-üvegezés u=0,8 W/m2K  három rétegű hőszigetelő üvegezés, Uablak=1.1 W/mK, napsugárzási együttható: g=0,55, akusztikai tulajdonság: 33(-1,-3)dB

-4-12-3-12-3H mm üvegrend, háromrétegű és EDZETT külső üvegezés.

-megfelel a 2018-ban bevezetésre került új épületekre vonatkozó szigorúbb energiahatékonysági követelményeknek.

-antracit szürke üvegszorító léc.

-vasalatának köszönhetően a szárny a középső tengely körül 180°-ban átfordítható, így a külső üvegfelület könnyen tisztítható.

-ezüst elegáns alsó kilincs a könnyű működtetés érdekében, kétállású résszellőzéssel.

-falcos záródás, dupla körkörös tömítés.

-20 cm-es alumínium köpennyel ellátott burkolókeret.

-RUC alátétfólia a könnyebb beépítés érdekében

-DAKEA termékeinkre 20 év garanciát biztosítunk.

-Üvegezésre jégkár ellen örökös garanciát vállalunk.

-Termékeink CE bizonyítvánnyal rendelkeznek.

-Ablakaink ezektől eltérő méretekben is kaphatóak.

-Ablakainkra utólag tetszőleges méretben, színekben és anyag választékban árnyékolók kaphatóak.

-Az ablakok 15-90 fokos tetőszerkezetbe szerelhetők be.

-Hasznos üvegfelület: 0,581 négyzetméter

-A faanyag fenntartható erdőgazdálkodásokból származik, FSC tanúsítvánnyal.

-Minden DAKEA ablak a VKR csoport magyarországi gyárában készül közel 80 év gyártói tapasztalattal. Ez garantálja a gyártás színvonalát és az ellenőrzött minőséget.

 

AZ ÁRAK TARTALMAZZÁK AZ ABLAKOKHOZ TARTOZÓ (LEGHOSSZABB) ALUMÍNIUM KÖPENNYEL ELLÁTOTT KUF UNIVERZÁLIS BURKOLÓKERETEK ÁRÁT IS. A burkolókeretek 0-120 mm  profilmagasságú tetőfedőanyagok esetében alkalmazható.

 

 

ALTATERRA DAKEA TERMÉKCSALÁD:

 

MINŐSÉGI GYÁRTÁS: 

A Fertőszentmiklóson működő Altaterra Kft. a világ egyik legnagyobb tetőablak gyártó vállalkozása. A világ több mint 30 országába exportál tetőablakot és tartozékait Magyarországról.

Az Altaterra Kft. része a több mint 80 év tetőablak gyártási tapasztalattal rendelkező VKR Holdingnak, ami többek között a VELUX márka tulajdonosa is. Az Altaterra olyan tetőablakokat kínál a piacnak, amelyek egy vagy több extra tulajdonságuknak és kedvező áruknak köszönhetően kiemelkednek a piac többi terméke közül.

A DAKEA  termékcsalád vízszintes középső tengely körül 180 fokban átforduló tetőtéri ablakokból áll, melyek az alsó kilincs segítségével az ablakszárny enyhén nyitott, ún. passzív résszellőző állásban való rögzítését is lehetővé teszik. A DAKEA ablakok 15-90 fok közötti hajlásszögű tetőkbe építhetők be.

 

FA ALAPANYAG

Fenntartható erdőgazdálkodásból származó fenyőfából készült, gombásodás ellen impregnálva, ill. lakkozva, ezzel biztosítva az ablak sokéves védettségét és tartósságát. FSC tanúsítvány.

ÜVEGEZÉS

Energiatakarékos 4-12-3-12-3H mm szerkezetű tripla üvegezés argon gáz töltéssel és LOW-E hővédő bevonattal, EDZETT külső üveg felülettel.

HŐSZIGETELÉS

A tetőtéri ablakok 34 mm-es tripla üvegezéssel készülnek (argongáz töltéssel), ami biztosítja a jó hőszigetelést, a LOW-E alacsony emissziós hővédő bevonat pedig tovább csökkenti a hőveszteséget télen és egyúttal korlátozza a túlmelegedést nyáron. Az üveg U-értéke: 0,8 W/m2K, az egész ablaké pedig 1,1 W/m2K. 

Uw= 1,1 W/m2K hőszigetelő érték a 2018-as jogszabályok szerint = Problémamentes használatbavételi engedély.

 BIZTONSÁG

Az ablakok üvegezése külső edzett üvegfelülettel készül.

 KILINCS

Ablakaink nyitására alulra szerelt cink ötvözetből készült öntvény kilincs szolgál, lakkozott ezüstszürke színben.
A kilincs segítségével három különböző pozícióban rögzítheti az ablakot. A kilincs alaphelyzetben hermetikusan zár, a további kettő állás pedig különböző fokú passzív szellőzést tesz lehetővé.

BURKOLÓKERET KUF

A tetőtéri ablakok beszerelésénél csakis a megfelelő burkolókeret használata ajánlott. A burkolókeret külön dobozban található.

A burkolókeret segítségével az ablakok könnyedén beszerelhetőek és 100%-os vízhatlanságot biztosítanak. A tetőtéri ablakokra csakis abban az esetben vállalunk 10 év garanciát, ha az ablakok a megfelelő burkolókerettel együtt kerültek beszerelésre.
A burkolókeretek eloxált  alumíniumból készülnek. Festésük az ablak színével megegyező szürke színű. Ellenállóak az időjárás viszontagságaival és az UV sugárzással szemben, vízhatlanságukat a legszigorúbb körülmények közt tesztelték. A burkolókeret mélyen illeszkedik a tető vonalába, ami nemcsak a hőszigetelést javítja, hanem kívülről is esztétikusabb látványt nyújt. A burkolókeret szerkezete lehetővé teszi, hogy a tetőtéri ablakokat mindenféle tetőfedésen be lehessen építeni, bármilyen alapanyag és profilkialakítás esetén is. A beszerelés kifejezetten felhasználóbarát, az egyes elemek csatlakoztatása nyilvánvaló.

A profilos burkolókeret beszerelésével biztosítható a nagyfokú vízhatlanság minden tetőfedő anyag esetén maximum 120 mm magasságú profil-tartományban. A tetőtéri ablak, lapos tetőfedésekre, hódfarkú cserepekre, beton cserepekre, profilos kerámia cserepekre, sőt hajlított fémlemez tetőfedő anyagokra is felszerelhető. 
Az ólommentes alumínium kötény biztosítja a szoros illeszkedést a különböző cserepekre és tetőfedő anyagokra, és az időjárás viszontagságainak ellenálló habszivacs tömítés biztosítja az oldal-csatlakozások hézagmentességét és vízhatlanságát hóesés vagy komoly eső esetén.

BESZERELÉS:

Az ablakok rendkívül könnyen beszerelhetők.
A beszerelési folyamat elve kipróbált és tesztelt, a szakemberek által hosszú évek óta jól ismert módszer. Az egyéni összeszerelést kedvelő vásárlók számára lépésről lépésre könnyedén követhető beszerelési útmutatót mellékelünk minden egyes termékünkhöz.

20 ÉV GARANCIA, A MINŐSÉG MÉRŐSZÁMA.

 

TIPP!

MI AZ AMIN NEM ÉRDEMES SPÓROLNI?

 

- EDZETT ÜVEG:

 

Mit ér akár a legjobban hőszigetelt üveg is, ha könnyedén betörik? A hőszigetelés önmagában a biztonság nélkül csak félmegoldás. A tetőablak folyamatosan ki van téve a heves zivataroknak, jégesőknek és különböző égi veszélyeknek.

Gondoljon csak bele, mi történne akkor, ha a soron következő jégeső betörné a nem edzett üveggel rendelkező, így könnyebben törő tetőtéri ablakának üvegét  és a következő két órában még zuhogó eső a tetőtéri szobát áztatná? Tegyük fel hogy nyár van és a következő 1-3 hétben amíg megérkezik a tetőablak méretre gyártott speciális üvegezése, legalább nem hűl ki a ház, csak az eső esik be, és zárhatatlan marad a lakás. Arról már nem is beszélve, ha az üveg törése elkerülhetetlen, akkor nem edzett üveg esetén a be és kifelé hulló nagyobb méretű üveg szilánkok komoly sérülést tudnak okozni a házon belül és kívül élőknek egyaránt. Edzett üveg esetén az üveg szilánkmentesen, apró darabokra esik szét, ezáltal megvédve mindenkit a sérülésektől. Megéri?

NE CSAK A HŐSZIGETELÉSI ÉRTÉKEKET FIGYELJE, HANEM AZT IS HOGY A TETŐABLAKÁBAN BIZTONSÁGOS EDZETT ÜVEG LEGYEN!

 

-ALUMÍNIUM KÖPENY A BURKOLÓKERETEN.

 

A spórolás miatt túl rövidre gyártott alumínium köpeny a burkolókeret alján nem teszi lehetővé magasabb profilos tetőfedőanyag esetén a tökéletes fedést az ablak és a cserepek között, Így a legkisebb beépítési hiba esetében is a beázás elkerülhetetlen lesz.

Rengeteg beépítési idő spórolunk meg a megfelelő hosszúra hagyott alumínium köpennyel a burkolókeret alján. 10-11 cm hosszú sokszor még az egészségre is káros ólomból készült köpenyek nem teszik lehetővé a helyes beépítést, miközben még a beépítők életét is megkeserítik. A DAKEA tetőablakok 20 cm hosszú alumínium köpennyel rendelkeznek.

Vissza a vásárláshoz