Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

FÉNYZÁRÓ ÁRNYÉKOLÓ 78x98 CM UNIVERZÁLIS: OPTILIGHT, FAKRO, ROOFLITE, VELUX, BALIO, DAKEA, DAKSTRA, SOLSTRO, LUMICA, TYREM TETŐABLAKRA SZÜRKE SZÍNBEN

7083 15 900Ft
(27% ÁFÁval növelve)
ROOFLITE+ 2 év garancia
A termék leírása

 

UNIVERZÁLIS (DUA) SÍNBEN FUTÓ BELSŐ FÉNYZÁRÓ ÁRNYÉKOLÓ  78x98  cm KÜLMÉRETŰ VELUX, ROOFLITE, DAKSTRA, DAKEA, BALIO, FAKRO és OPTILIGHT TETŐTÉRI ABLAKOKRA.

 

SZÜRKE BELSŐ  ÉS FEHÉR FÉNYZÁRÓ MŰANYAG HÁTOLDALLAL!

 

Felszerelhető az alábbi típusokra: VELUX, ROOFLITE, DAKSTRA, DAKEA, BALIO, FAKRO, OPTILIGHT.

 

KÉRJÜK MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZZE A KOMPATIBILITÁSI TÁBLÁZATOT A KÉPGALÉRIÁBAN TALÁLJA. NE MÉRJEN SEMMIT!  AZ ABLAK TOKKÜLMÉRETE AZ IRÁNYADÓ!

 

Raktárkészleten lévő szín: SZÜRKE .

 

A fényzáró textil roló egy formatervezett ezüst alumínium keret mögött helyezkedik el, ezáltal megakadályozza, hogy az ablakszárny szélein a fény a roló mellett és felett a tetőterünkbe bejusson.

A roló tetszőleges pozícióban az ablakszárny bármely részén rögzíthető, így szabályozni tudja a beáramló fény mennyiségét. A roló fényzáró anyagból, készül amelynek segítségével megóvhatjuk tetőtéri hálószobáinkat a beáramló fénytől. Az anyag hátoldalára felvitt vastag fehér műanyag bevonat nem engedi át a fényt. Lehúzott állapotban teljes fényzárásra képes. A roló szélei keskeny alumínium sínekben futnak. Ideális tetőtéri hálószobákba. A tetőtéri ablakokra utólag is egyszerűen felszerelhetőek. A roló tökéletesen kizárja a fényt, a nappalt szükség szerint éjszakává változtatja. Elnyűhetetlen, szennyeződésnek ellenálló, antisztatikus gumival bevont anyagból készül.

Az árnyékolók tökéletesen illeszkednek  78x98  cm-es külméretű VELUX, ROOFLITE, DAKSTRA, DAKEA, BALIO, FAKRO, OPTILIGHT tetőtéri ablakokra, más méretű, típusú tetőablakra nem kompatibilis!

 

A felszerelésükhöz az árnyékoló semmiféle vágására, átalakításra nincs szükség. A felszereléshez szükséges csavarokat a doboz tartalmazza. A doboz tartalmazza a felsorolt különböző típusokhoz a megfelelő szükséges adaptereket.

 

 

KÉRJÜK NE MÉRJEN SEMMIT! AZ ABLAK MÉRETE A KINYITOTT ABLAKSZÁRNY FELSŐ ÉLÉBEN TALÁLHATÓ EGY KIS TÁBLÁRA / MATRICÁRA NYOMTATVA! EZ ALAPJÁN RENDELJE MEG AZ ÁRNYÉKOLÓT. KÉRJÜK ELLENŐRIZZE A KOMPATIBILITÁSI TÁBLÁZATOT A KÉPGALÉRIÁBAN!

(Bizonytalanság esetén, kérjük küldje el a táblán szereplő adatokat a megjegyzés rovatban)

 

Beszerelési videó itt:

https://www.roofliteplus.com/hu/tamogatas/beszereles/arnyekolok

Vissza a vásárláshoz