Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

KÜLSŐ HŐVÉDŐ ROLÓ 55X78 CM ROOFLITE, BALIO, DAKEA, DAKSTRA, SOLSTRO, SOLIS, LUMICA, TYREM, WERTPLUS TETŐABLAKHOZ FEKETE SZÍNŰ SZÖVETTEL (MIR)

7009 9 900Ft
(27% ÁFÁval növelve)
ROOFLITE+ 2 év garancia
A termék leírása

 

EREDETI ROOFLITE KÜLSŐ HŐVÉDŐ ÁRNYÉKOLÓ FEKETE SZÍNBEN 55x78 CM (MIR)-átlátszó  műanyag dobozban.

 

ROOFLITE, DAKEA, DAKSTRA, SOLSTRO, BALIO, TYREM, SOLIS, LUMICA, WERTPLUS TETŐABLAKOKRA. 

 

A megadott 55x78 cm méret a tetőtéri ablak külméretére vonatkozik!

 

Védelem a túlzott felmelegedés és a közvetlen UV sugárzás ellen!

A tetőablak külső tokjára szerelhető hővédő árnyékoló optimális védelmet nyújt a napsütéssel szemben, egyúttal  a kilátást nem akadályozza. A külső hővédő roló előnye, hogy már az üveg előtt megakadályozza a nap sugarainak a továbbjutását, így a meleg nyári hónapokban hatékonyan védi a helyiséget a felmelegedéstől. 

A hővédő roló kellemesen árnyékban tartja a helyiséget, így a hőérzet csökkenése mellett még lehetővé teszi  - a fény tükröződése nélkül-  a televíziózást  vagy a számítógépes munkálatokat.

A külső hővédő roló könnyen felszerelhető, a leghatékonyabb a hővel szemben, biztosítja a kilátást, üvegszálas anyagának köszönhetően hosszabb időre is lehúzott állapotban hagyható, és csökkenti az eső kellemetlen zaját.

 

 

MIR külső hővédő roló:

 

 • Tökéletesen illeszkedik a Rooflite, Balio, Dakea, Dakstra, Solstro, Lumica, Tyrem, Wertplus, Solis, Solstro tetőtéri ablakokhoz - beállítás nem szükséges.
 • Kívülről rögzítendő a tetőtéri ablak tetejéhez.
 • Beszerelése egyszerű és könnyű - mindössze 4 csavar szükséges a rögzítéshez, amelyeket az erre a célra előzetesen kialakított furatokba kell becsavarozni.
 • Nagyszerű kivitelezés - a roló alig látható.
 • Anyaga a meleget nem engedi be a szobába, viszont a szűrt fény áthatol rajta.
 • UV- és vízálló anyagból készül.
 • A roló működtetése nagyon könnyű a szoba belsejéből.
 • Az ablak roló használatakor is könnyedén kinyitható, gyerekjáték a szellőztetés.
 • Télen a külső roló feltekerhető, hogy több fényt engedjünk otthonunkba. 
 • A roló anyaga 2 cm-rel szélesebb, mint az üveg - ezáltal nyitott ablaknál több védelmet nyújt.
 • A napsugarak akár 80%-át megállítja.

 

A külső hővédő roló speciális tervezésével csökkenthető a meleg a szobában. A rolót kívülre kell felszerelni, ezáltal a hőmennyiség szétszóródik, mielőtt elérné az üveget, így a szobába bejutó hő mennyisége csökken anélkül, hogy a roló a fényt teljesen kizárná.

A külső hővédő roló speciális anyagból készült, amely tompítja a fényt a szobában, anélkül, hogy a kilátást teljes mértékben eltakarná.

 

A megadott  méret a tetőtéri ablak külméretére vonatkozik! NE MÉRJEN SEMMIT A TETŐABLAK GYÁRTÁSI KÓDJA AZ IRÁNYADÓ!

 

A tetőablak ideális módja annak, hogy fényt és friss levegőt engedjen a padlásra. Nyári napokon azonban előfordulhat, hogy túl sok napfény jut be a helyiségbe, ami a belső tér túlmelegedését okozza. Ilyen helyzetben a MIR napellenző tökéletes megoldás, amely a napsugarak akár 80 százalékát is megállítja, mielőtt azok elérnék az üveg felületét. Nyitott ablaknál is hatékony, mivel a napellenző mindkét oldalon egy centiméterrel szélesebb, mint az üveg. A MIR külső árnyékolónak további előnyei is van:

 

 • Hatékonyan árnyékolja a belső teret, ugyanakkor kifelé biztosítja a kilátást
 • Véd az UV-sugarak ellen, és csillapítja a zajt esőzéskor
 • Az ablak szabadon kinyitható és bacsukható
 • Kitűnő párosítás a belső rolóval
 • Télen a külső roló feltekerhető, hogy több fényt engedjünk otthonunkba

 

Ugyanarra az ablakra bármilyen belső rolóval együtt is felszerelhető, így minden körülmények között egy a kényelem és a magánélet védelmét szolgáló kombinációt hozhat létre.

Ha az árnyékolót nem használják, fel lehet tekerni a tetőablak külső, felső részére beépített tokba. Télen a kazetta megvédi a hálót az üveghez fagyástól és a hónyomás okozta sérülésektől. Maga a kezelése nagyon egyszerű – elég kinyitni az ablakot, és beakasztani a napellenzőt az ablakkeret alsó részére szerelt kampókra.

 

Magas minőség és tartósság

 

A MIR külső roló tartós, az időjárás hatásainak ellenálló anyagból készül, a tok pedig a változó időjárási körülményeknek, köztük az esőnek és hónak megfelelően van kialakítva. A termék ellenáll az UV sugárzásnak.

A napellenző egyetlen színben, fekete színben kapható. A tok a tetőablak burkolatával megegyező színű. A beszerelése kivételesen intuitív, és teljes egészében a helyiség belsejéből történik.

 

Vissza a vásárláshoz