Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

FAKRO FTS-V (U2) TETŐABLAK SZELLŐZŐVEL 66X98 CM EZV-A BURKOLÓKERETTEL

922 114 200Ft
(27% ÁFÁval növelve)
FAKRO 10 év garancia
A termék leírása

 

FAKRO FTS-V 66x98 CM KÖZÉPSŐ TENGELY KÖRÜL 180 FOKBAN ÁTFORDULÓ V10-ES MANUÁLIS SZELLŐZŐVEL ELLÁTOTT TETŐTÉRI ABLAK EZV-A BURKOLÓKERETTEL, A BEÉPÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES ÖSSZES ALKATRÉSSZEL.

FAKRO FTS –V TETŐABLAK

 

- alapanyag: borovi fenyő, illetve a külső borítás lakkozott, eloxált alumínium, RAL 7022-es színben.

- rétegragasztott faszerkezet, a vetemedések elkerülése érdekében.

- 13.5 cm tokmélység

- üvegezés k=1.1 W/m2K extra hőszigetelő üvegezés, Kablak=1.3 W/m2K, hanggátlás 32 db

- edzett külső üveg.

- színezett üvegszorító léc

- impregnálás, vákuumkezelés, gombaölés, lakkozott végleges felületkezelés.

- vasalatának köszönhetően a szárny a középső tengely körül 180°-ban átfordítható, így a külső üvegfelület könnyen tisztítható, retesszel fixálható.

- ablakba beépített V10-es manuális tokszellőzővel, a tokszellőző teljesítménye: 9m3/h-ig

- alsó kilincs a könnyű működtetés érdekében, kétállású résszellőzéssel.

- tisztító, illetve szellőző állásban retesszel rögzíthető ablakszárny.

- Termékeinkre 10 év garanciát biztosítunk.

- Termékeink CE bizonyítvánnyal rendelkeznek.

- Ablakaink ezektől eltérő méretekben is kaphatóak.

- Ablakainkra utólag tetszőleges méretben, színekben és anyag választékban árnyékolók. kaphatóak.

-  EZV-A típusú burkolókerettel: hullámos tetőfedő anyagokhoz , 45 mm profilmagasságig.

Az ablakok 15-90 fokos tetőszerkezetbe szerelhetők be.

 

AZ ÁRAK TARTALMAZZÁK AZ ABLAKOKHOZ TARTOZÓ EZV-AT típusú  ALUMÍNIUM KÖPENNYEL ELLÁTOTT UNIVERZÁLIS BURKOLÓKERETEK ÁRÁT IS. A burkolókeretek 0-45 mm, zsindelytől a 45 mm  profilmagasságú tetőfedőanyagok esetében alkalmazható.

45  mm-nél magasabb profilú cserép, illetve sorolás esetén SPECIÁLIS BURKOLÓKERETRE van szükség.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPEST TERÜLETÉN!!!

FAKRO TERMÉKCSALÁD:

A FAKRO termékcsalád vízszintes középső tengely körül 180 fokban átforduló tetőtéri ablakokból áll, melyek az alsó kilincs segítségével az ablakszárny enyhén nyitott, ún. passzív résszellőző állásban való rögzítését is lehetővé teszik. A FAKRO  ablakok 15-90 fok közötti hajlásszögű tetőkbe építhetők be..

FAKRO  : 4-16-4 mm szerkezetű dupla üvegezés argon gáz töltéssel, külső edzett üveggel, alacsony emissziós LOW-E hővédő bevonattal.
Jellemzők:

FA ALAPANYAG

Ablakaink kiváló minőségű északi fenyőből készülnek vízbázisú gomba és rovar elleni védőszeres vákuumimpregnálással, melynek során végleges akrill- lakk bevonatot kapnak a fa természetes megjelenésének megőrzésére.
HŐSZIGETELÉS
A tetőtéri ablakok 24 mm-es kettős üvegezéssel készülnek (argongáz töltéssel), ami biztosítja a jó hőszigetelést, a LOW-E alacsony emissziós hővédő bevonat pedig tovább csökkenti a hőveszteséget télen és egyúttal korlátozza a túlmelegedést nyáron. A standard üveg U-értéke: 1,1 W/m2K. Az ablakszárny alján elhelyezett Standard kilincs könnyű kezelhetőséget és kétfokozatú mikro-nyitást tesz lehetővé. Az ablaktok felső részébe beépített V10-es típusú  szellőző kézzel működtethető, és az ablak zárt állapotában is biztosítja a levegő fokozatos áramlását. Az ablaktokba bemart szellőző nem vesz el az üveg felületéből.

BIZTONSÁG

Az ablakok standard üvegezése síküvegből készül. Az ablaküveg tisztítását megkönnyíti az ablakszárnyba szerelt retesz, amely lerögzíti az átfordított szárnyat. A retesz ezen kívül még lehetővé tesz egy nagyobb szellőztetési megoldást is, így kisgyerekes családok számára biztonságot jelent, hogy a résnyire kinyitott ablakszárnyat gyermekük nem tudja tovább kibuktatni.

KILINCS

Ablakaink nyitására alulra szerelt cink ötvözetből készült öntvény kilincs szolgál.
A kilincs segítségével három különböző pozícióban rögzítheti az ablakot. A kilincs alaphelyzetben hermetikusan zár, a további kettő állás pedig különböző fokú passzív szellőzést tesz lehetővé.

MINŐSÉGI GYÁRTÁS


A Fakro egy 1991-ben alapított magánvállalat, amelyben számos ország, így Anglia, Ausztria, Hollandia, Írország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Oroszország és Spanyolország állampolgárai is részvényesek. A Fakro vállalat célja, hogy vevőiket olyan termékekkel lássa el, amelyek a tetőtér otthonná alakítása során a legmagasabb szintű igényeiket is kielégítik. Kitűzve ezt a célt maguk elé egyúttal gondoskodnak ügyfeleik egészségéről és biztonságáról, valamint a környezet védelméről.

A Fakro számos országban piacvezető, a világ 2. tetőablak gyártó cége, több mint 3200 alkalmazottal, és több mint 200 ezer négyzetméter alapterületű saját gyártócsarnokkal és irodaépülettel rendelkezik.

Az európai normáknak megfelelő minőség-ellenőrzés elválaszthatatlan része a gyártási folyamatnak. A cég saját, belső laboratóriumaiban több mint 70 különböző ellenőrzési és mérési feladatot végez el. Egyformán ellenőrzésre kerül minden beérkező anyag, gyártás közben a félkész áru, mint ahogy a kész termékek is. A laboratórium rendelkezik többek között szélkamrával és esőztetővel, továbbá alacsony hőmérsékletű kamrával is, amelyek lehetővé teszik különböző tesztek elvégzését szélsőséges időjárási viszonyok között.

A Fakro ablakok üvegezésében alkalmazott és megnövelt ellenállással rendelkező edzett üveg növeli az ablakok használatának biztonságát heves esőzések vagy jégverés esetén is. Így a garancia a Fakro termékekre: 20 év garancia a vásárlás időpontjától számítva az üvegre, 10 év pedig a tetőtéri ablakokra és burkolókeretekre.  A Fakro cég tevékenységét és termékeinek kiváló minőségét többszörösen díjazták. Elsők között szerepel a lengyel köztársasági elnök által átadott gazdasági díj a cég „komoly szerepvállalásért a lengyel gazdaság presztízsének építése terén az Európai Unióban”. 

A Fakro tetőablak minden olyan megfelelő minőségi és biztonsági tanúsítványokkal rendelkezik, amely az adott országban történő forgalmazásához szükséges. Jelenleg 20 tanúsítvánnyal büszkélkedhet, melyek nem csak a termékeikre, hanem a gyártási folyamatra is vonatkoznak. Magyarországon a Fakro ÉMI tanúsítvánnyal rendelkezik.

TERVEZÉS
Az exkluzív kivitelezésnek köszönhetően más ablakoknál akár 10%-kal több természetes fényt enged az otthonába.
A széria mélyebben épül a tetőbe, esztétikusabb külső megjelenést és még jobb hőszigetelést biztosítva.

BESZERELÉS
Az ablakok rendkívül könnyen beszerelhetők.
A beszerelési folyamat elve kipróbált és tesztelt, a szakemberek által hosszú évek óta jól ismert módszer. Az egyéni összeszerelést kedvelő vásárlók számára lépésről lépésre könnyedén követhető beszerelési útmutatót mellékelünk minden egyes termékünkhöz.

BURKOLÓKERET

A tetőtéri ablakok beszerelésénél csakis a megfelelő burkolókeret használata ajánlott. A burkolókeret külön dobozban található.

A burkolókeret segítségével az ablakok könnyedén beszerelhetőek és 100%-os vízhatlanságot biztosítanak. A tetőtéri ablakokra csakis abban az esetben vállalunk 10 év garanciát, ha az ablakok a megfelelő burkolókerettel együtt kerültek beszerelésre.
A burkolókeretek eloxált alumíniumból készülnek. Festésük az ablak színével megegyező szürke színű. Ellenállóak az időjárás viszontagságaival és az UV sugárzással szemben, vízhatlanságukat a legszigorúbb körülmények közt tesztelték. A burkolókeret mélyen illeszkedik a tető vonalába, ami nemcsak a hőszigetelést javítja, hanem kívülről is esztétikusabb látványt nyújt. A burkolókeret szerkezete lehetővé teszi, hogy a tetőtéri ablakokat mindenféle tetőfedésen be lehessen építeni, bármilyen alapanyag és profilkialakítás esetén is. A beszerelés kifejezetten felhasználóbarát, az egyes elemek csatlakoztatása nyilvánvaló.

Az EZV- A burkolókeret beszerelésével biztosítható a nagyfokú vízhatlanság minden tetőfedő anyag esetén maximum 45 mm magasságú profil-tartományban. A tetőtéri ablak, lapos tetőfedésekre, hódfarkú cserepekre, beton cserepekre, profilos kerámia cserepekre, sőt hajlított fémlemez tetőfedő anyagokra is felszerelhető. Az ólommentes alumínium kötény biztosítja a szoros illeszkedést a különböző cserepekre és tetőfedő anyagokra, és az időjárás viszontagságainak ellenálló habszivacs tömítés biztosítja az oldal-csatlakozások hézagmentességét és vízhatlanságát hóesés vagy komoly eső esetén.

 

Vissza a vásárláshoz