Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

UTÁNGYÁRTOTT TOKTAKARÓS FÉNYÁTERESZTŐ ROLETTA - 78X160 CM TETŐABLAKHOZ

457 10 800Ft
(27% ÁFÁval növelve)
DACALUX 1 év garancia
A termék jelenleg nem kapható.
A termék leírása

UTÁNGYÁRTOTT TOKTAKARÓS ROLETTA FÉNYÁTERESZTŐ ANYAGGAL, TETŐTÉRI ABLAKOKRA – 78x160 CM

Az Utángyártott Toktakarós Roletta hatékony megoldást kínál a fénnyel szemben, hiszen csökkenti a bejutó fény mennyiségét, ezáltal kellemes árnyékolást biztosít az adott helyiségben. A belső tér esztétikáját is növeli, amellett, hogy a kíváncsi tekintetek elől is biztonságot nyújt.

A Toktakarós roletta nagy előnye, hogy elérhető áron kínál megoldást az árnyékolásra amellett, hogy szinte az összes jelentősebb márkájú tetőtéri ablakra felszerelhető.

A toktakarós roletta függőleges, rugós működtetésű, a rolettát 2 pár diszkrét beakasztó segítségével lehet a kívánt magasságban megállítani. A felszerelése egyszerű, házilag is könnyen megoldható.

A Toktakarós fényáteresztő roletta elérhető színei:

-         16 féle különböző egyszínű: a pasztell árnyalattól az élénk színekig,

-          újdonságként további 5 egyedi színben is rendelhető, Collezione di Ladislao Bianchi dizájnertől

A Toktakarós roletta az alábbi márkájú tetőtéri ablakokra rendelhető: 

Fakro, Optilight, Eurolux, Okpol, Velux.

A rendelésnél – kérjük- feltétlenül adják meg  (a megjegyzés rovatban) a tetőtéri ablak márkáját.

A Toktakarós roletta nem biztosít teljes fénykizárást, ajánlott felhasználási területei: konyha, fürdőszoba, nappali, dolgozó, gardrób.  Hálószobákba inkább a Tokozott sínben futó fényzáró árnyékolót ajánljuk, a zavartalan pihenésért.

A roletta karbantartása:

A roletta mechanikai részegységei karbantartást nem igényelnek, az esetlegesen meghibásodott alkatrészek a gyártótól könnyen beszerezhetők. A textília nedves ruhával vagy szivaccsal, majd utána száraz ruhával áttörölve tisztítható. Az erősebb mechanikai szennyeződések ( pl : kávé, festék) a textíliáról általában nem távolíthatók el.

Az árnyékolót rendelésre, a megadott méretű és típusú tetőtéri ablakra készítjük, ezért kérjük előtte mindenképp alaposan ellenőrizzék le a méreteket, mert az árnyékolók utólagos átalakítását, visszavételét az egyedi gyártás miatt nem tudjuk vállalni. 

 

Vissza a vásárláshoz