VELUX GLU 0055 MK08 78x140 cm MŰANYAG BEVONATOS TETŐABLAK + EDW 0000 BURKOLÓKERET (felső kilincs)

10006 104 900Ft
(27% ÁFÁval növelve)
VELUX 10 év garancia
A termék jelenleg nem kapható.
A termék leírása

VELUX GLU 0055 MK08 78x140 cm MŰANYAG BEVONATOS TETŐABLAK + EDW 0000 BURKOLÓKERET.

 

Felső kilincses Velux tetőtéri ablak profilos burkolókerettel. (max. 120 mm profilmagasságú tetőfedő anyagig)

15° és 90° közötti hajlásszögű tetőbe építhető.

Az ár magában foglalja az ablakot és a burkolókeretet is.

 

A karbantartást nem igénylő felületű tetőtéri ablak ideális választás fürdőszobába vagy konyhába, vagy ahol fehér szín a kívánatos. A hőkezelt fa magot víznek és szennyeződéseknek ellenálló poliuretán bevonat fedi, mely kiváló hőszigetelő képességet és tartósságot jelent. Az ablak minimális tisztítást igényel. A felső kilincs a legtöbb beépítési magasságban kényelmes működtetést nyújt akkor is, ha az ablak fürdőkád vagy mosdó fölé kerül. 

A nagy hatékonyságú szigetelőrendszer hőkezelt fa magon (TMT) alapul, mely a lehető legjobb védelmet nyújtja a hőveszteséggel szemben. Az Ön otthona melegebbé válik a speciális gumitömítés által is, mely jobb légzárást nyújt.

Az elterjedt PVC ablakokkal ellentétben, a felületi karbantartást nem igénylő tetőtéri ablak öntéssel felvitt vízálló poliuretán bevonat fedi. Az ablak ezáltal ellenáll a párának és a szennyeződéseknek, illetve a lekerekített, hegesztővarratok nélküli sarkokban nem gyűlik össze a nedvesség és a por sem. A felületéről csak alkalmanként szükséges az összegyűlt párát letörölni.

 

Anyag:

Poliuretán bevonat a belső famagon - Edzett külső üveg - Ragasztott belső üveg, P2A/1B1 - Lakkozott alumínium - ThermoTechnology™ hőszigetelés

Üvegezés: 2x3-15-4 mm kétrétegű üvegezés, argon töltéssel, lowE bevonattal.

Uw =1.3 W/m2K

Ug=1.1 W/m2K

 

 

Termékjellemzők:

- Kiváló minőségű egybeöntött poliuretán bevonat fehér lakkfestéssel

alumínium felső kilincs

- kilincsbe integrált szellőző

- por és rovarszűrő betét

- ThermoTechnology™ 

- speciális + gumitömítés

- belső biztonsági üveg

- karbantartást nem igénylő belső felület

- karbantartást nem igénylő külső borítás

 

 

Előnyök:

A ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel az új energia optimalizált tetőtéri ablak átlagon felüli hőszigetelési teljesítménnyel bír. Így otthona kiváló energiahatékonyságú és meleg marad télen. Továbbá a speciális gumitömítés fokozottabb légzárást nyújt, a belső ragasztott üveg pedig extra biztonságot. Az egyedülálló hőszigetelési képességű, modern anyagok és az új, innovatív Thermo Technology™  hőszigetelési rendszer az Ön ablakát extra erős pajzzsá teszik a széllel és a hideg levegővel szemben. Az eredmény kevesebb energiaveszteség és magasabb fokú energiahatékonyság.

Intsen búcsút a huzatnak! A speciális gumitömítés tökéletesíti az ablak légzárását, hogy legjobb legyen a kategóriájában. Eredményképpen Ön nagyobb komfortot élvezhet, a legkisebb huzat nélkül. A ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel kombinálva az ablak kiváló energiahatékonysággal bír.

Ön biztonságban alhat, dolgozhat vagy játszhat az ablak alatt – a belső ragasztott üvegnek köszönhetően. Ha erős ütés hatására az üveg eltörik, nem lesz szilánkos és nem esik ki. Ideális megoldás abban az esetben, ha fokozottabb biztonságra vágyik.

Vissza a vásárláshoz