Az oldal a jobb felhasználói élmény érdekében és bizonyos funkciók működtetéséhez sütiket (cookie) használ.

További információ Rendben

Gyakran ismételt kérdések

Elképzelhető, hogy a termék éppen nincs raktáron, de az is lehet, hogy már megszűnt a forgalmazása. Lépjen velünk kapcsolatba és további információval tudunk szolgálni.

Nem. Rendelés leadásakor a rendszer a kívánt mennyiséget továbbítja. Amennyiben ez a mennyiség nem áll rendelkezésre, természetesen tájékoztatést adunk a lehetőségekről.

Bankártyás fizetés csak a Méta utca 31 szám alatti üzletünkben lehetséges. A szállítóknál (házhozszállítás) nincs lehetőség bankkártyával fizetni.

Igen. Az új adatvédelmi szabályzatunk szerint csak regisztráció nélkül tud vásárolni. Egyszerűen csak tegye bele a kívánt terméket a kosárba, majd adja meg a megrendelés létrejöttéhez nélkülözhetetlen adatokat. Regisztrációra már nincs is mód.

Igen. A kiszállítás az ország teljes területére kérhető. A díjakról bővebb információt talál a kiszállítás menüpont alatt.

Ha bármilyen kérdése felmerül a webáruház használatával, termékek kiválasztásával, rendelés leadásával kapcsolatban, keressen az alábbi elérhetőségeink valamelyikén, ahol készséggel állunk rendelkezésére:

Email: eurolux@tetoablakok.hu

Fax: 06-1-280-2922

Mobil:  06-30-335-6646 

 

Vissza